1:3
(0:2)
13. M. Grund
16. J. Čimpera
65. M. Štekl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:15

25.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřice si zaslouženě odvezly tři body, ale sestupující Žiželice nedaly svou kůži zadarmo


Branky


57. J. Švejda - 13. M. Grund , 16. J. Čimpera , 65. M. Štekl (p.)
6

Poslední vzájemný zápas na podzim loňského roku skončil drtivým vítězstvím rezervy Dobroměřic 11:0. Ta si potřebovala upevnit druhou příčku v tabulce, která za jistých shod okolností může znamenat i postup do 1. B třídy. Vše bude záviset od přihlášek do všech fotbalových soutěží po celém Česku. Stačí několik dnů stará zpráva o odstoupení vedoucího mužstva ústeckého krajského přeboru z Brné, které místo postupových oslav do divize ukončilo své působení a nechtěně tak napodobilo osud Domoušic z předloňské sezóny. V současné době totiž ztráta sponzora znamená takřka jistě konečnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (předseda): " Po jedenácti sezónách v řadě opouštíme nejvyšší okresní soutěž lounského okresu. Na všem špatném ale lze nalézt i pozitiva. Dohnala nás opět tradiční generační výměna a výkonnost současného hráčského kádru není natolik konkurenceschopná, abychom v soutěži hráli podstatně důstojnější roli. Lepší bude, když naši mladí hráči, kteří doplnili hráčský kádr teprve před několika měsíci, získají zkušenosti, abychom v horizontu několika let mohli opět bojovat o postup. Dnešní zápas ukázal, že v případě poctivého přístupu k tréninkové i zápasové činnosti potenciál v nich je. Vede však pouze přes tvrdou práci a úsilí. Nikdo nám nic zadarmo nedá"




Sestavy


TJ Žiželice
J. Kvapil [-] - P. Nedbal [-] (35. M. Leustean [-] ) , A. Drazinský [-] , J. Blacha [-] , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , R. Mühl [-] , A. Davydau [-] , M. Panský [-] , T. Večeře [-] , F. Novotný [-] (59. J. Urban [-] )

FK Dobroměřice B
D. Rajninec [-] - M. Grund [-] (65. M. Pšigrocký [-] ) , J. Čimpera [-] , M. Štekl [-] , V. Koubek [-] (73. D. Bílek [-] ) , V. Dřížďal [-] (63. A. Havelka [-] ) , . Lišťanský [-] , L. Slivkanič [-] , J. Plachý [-] , D. Boleslav [-] , P. Eichelmann [-]

ŽK: 74. A. Drazinský , 81. J. Urban - 62. M. Grund , 83. M. Štekl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - ČERNÝ Zdeněk, HOLÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích