Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř venku ovládla zápas s Vestcem, vyhrála o tři branky


Branky


52. J. Michálek , 85. O. Vosáhlo - 13. Z. Sláma , 35. J. Křemen , 44. J. Křemen , 73. P. Pecinovský (vl.) , 82. M. Brož
6

Zápas Kosoře s Vestcem nám nabídl hned sedm gólů, mnoho akcí, chyb i individuálních výkonů. Lépe ze střetu vyšli hráči hostující Kosoře, kteří zvládli prostřelit domácího brankáře hned pětkrát a pohodlně si tak došli pro tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Zápas o lepší umístění v tabulce byl pro kluby z Vestce a Kosoře velmi podstatnou zálěžitostí. Oba kluby byly na zápas připravené a chtěli se hned od začátku pokoušet o vstřelení úvodní branky, která měla pochopitelně upravit dynamiku zápasu a stanovt klub, který do zápasu vstoupí lépe.

 

Přesně to se povedlo hostujícímu klubu, který v prvním poločase vstřelil hned tři góly, včetně toho rozhodujícího. První zásah přišel ve 13. minutě. Poté, co Bícha dostal míč do brejku, udělal kanonýr hostů kličku gólmanovi, našel připraveného Slámu a ten poslal Kosoř do vedení - 0:1

 

Pár minut se na druhý gól čekalo, ve 35. minutě se ale hosté zvládli prosadit i podruhé. Křemen se dostal do úniku, stejně jako Bícha udělal kličku gólmanovi a v tomto případě on sám poslal míč do sítě a navýšil na 0:2. Kosoř se navíc zvládla prosadit i potřetí. V předposlední minutě prvního poločasu Křemen zopakoval akci ze 35. minuty a opět bravurním způsobem překonal brankáře Baštu v brance Vestce - 0:3.

 

Tímto výsledkem poločas skončil, pojďme se podívat na ten druhý.

Marná snaha domácího klubu

Domácí měli v druhém poločase za úkol dotáhnout hned tříbrankovou ztrátu na svého soupeře, což nebyl vůbec lehký úkol. I tak se Vestci v úvodu druhé půlky podařilo skóre korigovat. Hned v 52. minutě se k míči po rohovém kopu dostal Michálek, který ho nasměroval přesně do branky Kosoře - 1:3.

 

Ta si ale branku domácích nijak výrazně neužila a hned se odhodlala k dalším pokusům o útok. Jedním z nich byl také čtvrtý gól, který si do vlastní branky srazil Pecinovský. Po úniku Brože se právě hráč Kosoře dostal do souboje s domácím obráncem a ten míč nešikovně odrazil do vlastní branky - 1:4.

 

Následující minuty nám nabídly ještě dva další góly. Nejdříve se do zakončení dostal Brož, který dostal přesnou příhrávku od Slunéčka a překonal brankáře Baštu - 1:5. Domácím se v závěru podařilo ještě jednou snížit. To se odraženého míče zmocnil Vosáhlo a stanovil konečné skóre - 2:5. Tímto výsledkem zápas skončil, radovat se tak mohli hosté, domácí Vestec naopak ztratil.



Ohlasy k zápasu



Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Domácím se v zápase opravdu nedařilo, nepomohli jim ani mladíci, kteří měli oživit hru. Měli tam hezké hřiště, z naší strany to byl velmi dobrý fotbal, byli jsme lépe připravení.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , R. Kalod [-] , D. Silovský [-] (46. J. Hobza [-] ) , J. Bodlák [-] (46. J. Michálek [-] ) , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , A. Bodlák [-] (78. O. Vlasák [-] )

Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (85. M. Šerák [-] ) , M. Bícha [-] , M. Jurovčík [-] , J. Křemen [-] , P. Růžička [-] (13. T. Vladyka [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 15. O. Vosáhlo - 20. M. Jurovčík , 47. M. Bícha , 54. M. Brož . ČK: 90. M. Bícha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Garaja Miroslav - BRÝL František, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů