Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:30

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště lídra dlouho trápilo, Rakovník o výhře se štěstím rozhodl v závěru


Branky


7

Zápas Jíloviště s Rakovníkem byl už od začátku předzvěstí kvalitního utkání, ve kterém mělo dojít na mnoho kvalitních akcí a souboji klubů, které hrají pohledný, produktivní fotbal. Utkání lépe začali domácí z Jíloviště, kteří se rázem dostali do dvoubrankového vedení a vypadalo to, že ze zápasu odejdou spokojenější. Nakonec to byl Rakovník, který po třech brankách zvládl zápas otočit. Díky viditelnému nedorozumění obránce s brankářem domácích zvládl Bohatý uklidit míč do sítě a upevnil tak klubu první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích a snížení Bohatého

 

Zápas začal a oba kluby se hned tlačily dopředu. Výrazně lépe se ale úvod střetu vyvedl méně favorizovanému klubu, Jílovišti, které zvládlo hned v úvodních minutách vstřelit první branku utkání a nastolilo tak dynamiku zbytku poločasu. Hned ve 2. minutě totiž po rohovém kopu míč našel cestu k připravenému Janouškovi, který krásným volejem poslal míč za záda brankáře Zacha - 1:0.

 

Domácí se tak velmi rychle ujali vedení a na řadě byl Rakovník, aby projevil své kvality. To se mu ale nepovedlo a Jíloviště i nadále drželo otěže utkání, když se do dalších šancí dostal Soldát, nejdříve ale trefil jen brankáře Rakovníka a poté poslal míč levou nohou těsně vedle. Šanci si tak vypracoval hostující Červený, kterého ale vychytal připravený Šedivý v domácí svatyni. Domácí své vedení vzápětí navýšili. Poté, co Vrabec našel míč v dobré pozici u hranice vápna se rozhodl vystřelit a Zach byl proti jeho pokusu krátký - 2:0 pro domácí.

 

Rakovník, v hodně nevýhodné pozici, musel s průběhem něco dělat. Do další příležitosti se hned o pár okamžiků dostal Malý, po sporném zákroku hostů se ale faul neodpískal. Dále se k míči opět dostal Soldát, branku ale nevstřelil. Hostujícímu lídrovi se podařilo skóre korigovat velmi povedeným pokusem Bohatého. Ten napřáhl z dvaceti metrů ke střele a jeho přízemní pokus skončil za zády brankáře Šedivého - 2:1. Následující šance Podzemského a Rajnocha brankou neskončily. Poločas tak skončil lépe pro domácí, nakonec ale jen těsně, o jedinou branku.

Chyba, gól, tři body pro Rakovník

 

Druhý poločas začal a Rakovník věděl, že se nachází ve velmi špatné a zrádné pozici, proto se rozhodl se zápasem hned něco dělat. Jíloviště moc nenavázalo na výkon z prvního poločasu a snažilo se spíše bojovat o výsledek. Srovnání, které bylo pro domácí vzhledem k průběhu prvního poločasu mírně kruté, přišlo zásluhou hráče zápasu proti Příbrami, Wajshajtla. Po kombinaci Kýzla s Turbákem se míč dostal právě ke zmíněnému střelci, který z vápna zamířil nejlépe, jak mohl - 2:2. Hosté byli rázem energičtí a i dále se snažili o zaskočení domácích. 

 

Do šance se na druhé straně dostal Rajnoch, ten ale brankáře Zacha nezaskočil. Největší nebezpečí nakonec u rakovnické branky způsobil Sabo, který omylem hlavičkou musel otestovat vlastního brankáře, ten byl ale i tentokrát na pozoru. Zápas plynul dále a blížil se samotný konec utkání, přičemž to až do úplného závěru vypadalo na remízu. Nakonec se ale stejně jeden z týmu radoval více, než druhý - a na té více vyhovující straně se ve výsledku nacházel Rakovník. Poté, co se brankář Šedivý v nepřehledné situaci srazil s jedním z vlastních obránců, sebral míč Bohatý a získal Rakovníku tři body - 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Naprosto bodově promarněný zápas, v prvním poločase jsme měli rozhodnout, ale bohužel jsme dostali kontaktní gól a po dalších chybách jsme prohráli. Neztratili jsme jen bod, ale hned tři.

SK Rakovník
Jaroslav Hamouz - trenér: Pro diváky atraktivní a napínavé utkání, v němž jsme byli nakonec šťastnější a vyhráli.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - D. Malý [-] , J. Kučera [-] (86. T. Šorna [-] ) , L. Soldát [-] (68. J. Pospíchal [-] ) , M. Rajnoch [-] , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] (86. H. Siegl [-] ) , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , J. Rada [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Červený [-] (81. J. Vydra [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Sabo [-] , J. Sklenka [-] , P. Kýzl [-] (66. T. Kotaska [-] ) , J. Šindler [-] , P. Wajshajtl [-] , V. Čadek [-] , J. Severin [-] , F. Turbák [-]

ŽK: 26. D. Malý , 55. A. Boruta - 55. J. Sklenka , 57. P. Wajshajtl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - HALEŠ Vladan, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra hostů

Bude to boj, ale věřím v naši výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích