Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice Slanému nadělily OSM branek, na Rakovník ale pořád ztrácí


7

Zápas mezi Tuchoměřicemi a Slaným "B" byl jednoznačný. Hosté zápas dle výsledku vzdali ještě před samotným začátkem, Tuchoměřice zvládly vstřelit hned osm branek a pohodlně si došly pro povinné tři body. Na Rakovník ale porád ztrácí tři body, které se budou dohánět jen těžko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas = čtyři góly

 

Zápas začal a hned od úvodních momentů bylo jasné, kdo je odhodlaný vyhrát. Tuchoměřice, vysoce postavené jak herně, tak tabulkově, ihned převzaly kompletní iniciativu zápasu a po dvanácti minutách se tato převaha začala projevovat i gólově. Prvním střelcem se stal Hochman, který své zakončení zvládl ukázkově. Následovalo několik minut, ve kterých žádný gól nepadl.

 

Domácí se nějakou dobu jen marně snažili znovu překonat brankáře Mareše, který měl ale před sebou ještě mnoho vytahování míče ze sítě. Druhý zásah přišel oprávněně ve 37. minutě, když se trefil ostrostřelec domácích, Šahini. Hned o tři minuty později to bylo už 3:0, když se trefil Valášek a konečný zásah přidal v úplném závěru opět Šahini. Jednoznačný první poločas znamenal už jistou výhru domácích, hosté naopak projevili své nekompetence proti výrazně kvalitnějšímu soupeři.

Druhý poločas = další čtyři góly

 

Popis zápasu lze definovat jednoduše - gól, pár minut bez gólu, gól, gól, gól. Druhý poločas byl z herního hlediska jen dalším představením domácích kvalit a hostující nemožnosti konkurence, která se projevovala nejen nekompetentním herním projevem, ale i počtem obdržených branek, který se v druhém poločase zdvojnásobil.

 

Čtvrtý gól Tuchoměřic přidal v 51. minutě Valášek, který tak vstřelit svůj druhý gól v utkání. Poté hned o 6 minut později se na brankovou listinu zapsal také Vegricht, který upravil skóre na průběžných 5:0. Poté se trefil ještě jednou Valášek, kterého poslední brankou doplnil Šahini a oba zmínění tak dokonali hattrick. Zápas skončil výsledkem, který dokonale popisuje možnosti kvalit jednotlivých klubů - 8 ku 0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Soupeř přišel odevzdaný, není co hodnotit. Kluci dali dva hattricky, ale vzhledem k přístupu více říct nelze. Byl to jednoznačný zápas na jednu bránu, vyhráli jsme zaslouženě, ale nepodali jsme žádný výborný výkon. Zápas s Kosoří bude složitější a zajímavější.




Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - J. Jeslínek [-] (56. A. Kejmar [-] ) , L. Vegricht [-] (56. T. Hlaváč [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (75. F. Cihlář [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - J. Procházka [-] , M. Nykl [-] , M. Mareš [-] , L. Kopřiva [-] , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , J. Pulec [-] , P. Volgner [-] , D. Beneš [-] (62. J. Kejkrt [-] ) , J. Krym [-]

ŽK: 60. T. Hlaváč , 63. J. Hájek - 31. D. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s tímto zápasem poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích