2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libčice doma porazily silné Lány a ztrácí čtyři body na druhé místo


Branky


11

V neděli se proti sobě postavily kluby z Libčic a Lán. Dva velmi kvalitní celky proti sobě svedly poměrně vyrovnaný souboj, ze kterého ale díky brankám v prvním poločase lépe vyšli domácí. Libčice tak Lánům ukázaly své kvality a hosté tak budou muset své zaváhání napravovat v příštím zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly už v prvním poločase

První poločas se ve výsledku ukázal být kompletně decisivním. Všechny tři góly padly v rozmezí pár minut, první dva dokonce dělily jen desítky vteřin. Úvodní šanci si vypracovali domácí, kteří z ní vytěžili také první gól utkání. Po skvělém pasu Čadka na Hrdinu se Hrdina stal hrdinou a propálil brankáře Javůrka - 1:0. Pro hosty to byla samozřejmě velmi nevýhodná situace, se kterou měli v plánu něco udělat a to co nejdříve. A přesně to se jim povedlo.

 

Po rozehrávce si hosté okamžitě vybojovali rohový kop, ze kterého zvládl skóre srovnat Cafourek a rázem byl stav remízový - 1:1. Pro domácí velká škoda, že vedení neudrželi déle, pro hosty skvělá situace, která je pochopitelně herně dost nastartovala. Pravý start ale zažili domácí, kteří hned devět minut po brance hostů vstřelili druhý gól a dostali se zpět do vedení. Po dokonalé přihrávce Tenkla se Čadek dostal do situace 1v1 s brankářem Javůrkem, ze které vyšel lépe domácí střelec - 2:1.

 

V následujících minutách stojí za zmínku ještě šance Tyleho po centru Paluky. Tyle se sice snažil s příhrou naložit co nejlépe, trestuhodně ale přestřelil branku hostů. Poločas tak skončil a my se můžeme přesunout do druhého, méně gólového dějství.

Mnoho šancí a gólový půst

Druhý poločas nám už žádný další gól nepřinesl, oba kluby si ale dokázaly vytvořit své šance. Libčice měly za úkol skóre především udržet, věřily ale v motto, že nejlepší obranou je útok. Snažily se tedy o přidání dalšího zásahu, který by jejich pozici naplno pojistil. Oproti tomu Lány měly úkol poněkud těžší, s čímž musela jít v ruku v ruce opravdu stoprocentní snaha o to se zápasem něco udělat. 

 

Okolo 70. minuty to skoro vypadalo, že domácí zvládnou vstřelit třetí branku a pojistí si tak své vedení. Tyle ale ve velké šanci opět pouze přestřelil branku hostů. V další šanci se následně objevil také Vondra, který po standartní situaci nastřelil břevno hostující svatyně. Poslední vážnější šanci domácích si vypracoval Paluka, jeho pokus z hranice vápna ale v brance neskončil. 

 

A tak se ke slovu dostali také hosté. Ti si zvládli v úplném závěru utkání vytvořit obrovskou šanci na srovnání, brankář Basl ale z rukávu(nebo spíš rukavic?) vytáhl velmi důležitý zákrok a tři body si tak odnesli domácí.



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - J. Ptáček [-] (81. R. Wrobel [-] ) , O. Hrdina [-] (88. J. Lain [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] , D. Čadek [-] (92. D. Kaláb [-] ) , P. Vevera [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Hovorka [-] (74. M. Faigl [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Cafourek [-] , J. Paluba [-] (8. M. Jemelka [-] ) , J. Krátký [-] , J. Matějka [-] - J. Burger [-] , M. Petr [-] , M. Slezák [-] , J. Burger [-] (85. L. Mocsonoky [-] ) - M. Reichl [-] , L. Rus [-]

ŽK: 72. D. Švigár .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: BABÁK Jan - KUBEŠ Petr, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích