3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma zvítězila nad sestupujícím Zavidovem, rozhodl Chvojka


Branky


8

Zápas mezi Lhotou a Zavidovem nám nabídl tři góly, mnoho akce a hned dva zásahy Simona Chvojky, který tak celý střet rozhodl a získal pro Lhotu tři důležité body. Zavidov, již jistě sestupující klub letošního ročníku, se snažil, na body ale nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a rychlé rozhodnutí

Zápasy, které se hrají v neděli, s sebou často nesou známku ospalých startů nebo úvodního oťukávání. Toto utkání tak bylo výjimečné, protože přesně takto se začátek popsat nedal. Hned v úvodních vteřinách se totiž Lhota snažila o dobrý vstup, za což byla ve 4. minutě náležitě odměněna. Zavidov propadl na levé straně obrany, míč se dostal až ke Chvojkovi a ten na zadní tyči propálil míč do sítě posledního týmu tabulky - 1:0.

 

Zápas následně obohatilo i snažení Zavidova, hlavičkový pokus Vitnera měl ale k dokonalosti daleko. Následující minuty nám ukázaly vyrovnanější průběh hry, přičemž to byli hosté, kteří si dokázali vytvořit jednu z větších šancí. Deverovu střelu ale zblokoval jeden z obránců Lhoty a skóre se tak neměnilo. 

 

Na druhé straně musel vytáhnout dva pěkné zákroky Dunaj, který hosty držel ve hře. Byl ale krátký proti druhému zásahu domácích, který přišel ve 31. minutě. Po rohovém kopu zasahoval hlavou Vitner, míč se ale odrazil pouze k Chvojkovi a ten z první ranou překonal brankáře Dunaje - 2:0. Chvojka - 2, Zavidov - 0.

 

Zbytek poločasu se hrál vyrovnaný fotbal hlavně mezi vápny, ale k žádné výraznější šanci nedošlo. Do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení domácího týmu.

Třetí branka a marné dotahování hostů

Do druhé půle šli hosté se snahou ještě s výsledkem něco udělat. Domácí ale byli na všechny pokusy připraveni a nenechali se jednoduše zaskočit. Navíc měli v plánu přidat třetí gól a pojistit si tak výhru a tři body, což se jim přesně povedlo v 54. minutě. Matějka propadl, míč se dostal na útočnou polovinu Lhoty a po centru se k míči na zadní tyči dostal nedostatečně bráněný Adam, který stanovil finální podobu skóre - 3:0.

 

Od této chvíle se zápas spíše dohrával. Domácí zkušeně kouskovali hru a bránili ze zabezpečené obrany. Zavidov zase nedokázal nic kloudného vymyslet tak, aby výrazněji ohrozil domácí branku. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích, kteří získali tři cenné body do tabulky, Zavidov naopak odjížděl s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes nám chybělo nasazení z předchozích zápasů. Ne, že by kluci nemakali, ale nebyla tam ta chuť udělat něco navíc. Dostali jsme opět rychlou branku, z které jsme se sice oklepali, ale dopředu jsme byli bezzubí. Citelně nám dnes chyběl Itner ve středu zálohy, ale s tím se musíme popasovat. Příští zápas nás čeká silný celek Vraného, s kterým musíme předvést daleko lepší výkon.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - D. Poláček [-] , J. Štoncner [-] (64. J. Abrham [-] ) , V. Jedlička [-] , S. Chvojka [-] , J. Zíka [-] , D. Danylych [-] , J. Kala [-] , F. Adam [-] (62. J. Zahrádka [-] ) , L. Dolejš [-] , T. Vlasatý [-]

FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - J. Jelínek [-] , P. Vitner [-] , T. Diepold [-] (85. M. Těšínský [-] ) , O. Neveďal [-] , E. Pšenička [-] , D. Matějka [-] (68. J. Klouček [-] ) , Q. Tran [-] (46. P. Šíma [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , D. Devera [-]

ŽK: 23. J. Jelínek , 76. P. Vitner .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - ŠEBELA Jiří, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra hostů

Zavidov teď odehrál dvě dobrá utkání. Prakticky už o nic nehrají a tím pádem nemají co ztratit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích