Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DEVĚT GÓLŮ A KONTROVERZE - to byl zápas Libušína s Libčicemi!


Branky


9

Zápas Baníku Libušín s Libčicemi se dá teoretickým způsobem označit jako zápas jara. Oba kluby získaly na jaře nespočet bodů, v tomto střetu tak měly porovnat své kompetence. Baník nakonec zvládl zápas po pěti vstřelených brankách vyhrát, Libčicím jejich čtyři na bodový zisk nestačily. Velkým ovlivňujícím faktorem utkání bylo rozhodnutí hlavního arbitra z posledních vteřin zápasu, když nařídil podle obou stran nespravedlivou penaltu pro domácí, díky které zvádl Fujdiar rozhodnout o výhře Libušína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý začátek zápasu jara

 

Utkání začalo a oba kluby se hned daly do práce. Libušín i Libčice jsou kluby reprezentující v aktuálních okamžicích kvalitu, skvělý herní projev i produktivitu. O první zásah střetu se postarali hosté. Poté, co se na straně odpoutal rychlý Hrdina, se právě zmíněný hráč Libčic rozhodl vyslat přihrávku na Voinikova, který z osamocené pozice překonal brankáře Poráčanina a bylo to 0:1 ve prospěch hostů.

 

Hned vzápětí to navíc bylo už o dvě branky. Hostující Beneš se dostal do křídelního prostoru, odcentroval na připraveného střelce první branky, Voinikova, a ten polo-nůžkami rozvlnil síť podruhé - 0:2. Libušínu se situace pochopitelně vůbec nelíbila a rozhodl se s ní něco udělat. První gól domácích přišel ve 35. minutě. Umístěnou střelou z přímého kopu snížil na průběžných 1:2 a dodal domácím naději.

 

Celý zbytek prvního poločasu už se ale nesl v duchu jiných věcí, než golů. Po rasistickém výroku kapitána hostů, Paluky, se Libčice dostaly do oslabení. Do konce poločasu už se ale nic dalšího neudálo, my se tak můžeme přesunout na ten druhý.

Byl pro vás první poločas zajímavý? Připravte se na ten DRUHÝ.

 

Druhá polovina započala. Libušín se nacházel ve špatné pozici a veděl, že jestli chce dosáhnout na bodový zisk, musí změnit svůj styl hry, nebo alespoň zefektivnit produktivitu. První branku druhého poločasu ale paradoxně nevstřelili domácí, ale hosté z Libčic. Byl u toho opět Voinikov, který zvládl díky dalšímu zásahu dokonat hattrick. Třetí zásah se mu povedl poté, co k němu po akci Hrdiny celkem šťastně propadl míč a poslat ho do branky byla drobnost.

 

Libušín se ale nehodlal vzdát bez boje. V rozmezí tří minut se mu tak zásluhou dvou souběžných branek podařilo vyrovnat. Nejdříve se v 62. minutě do šance dostal Portužák, který je v tuto chvíli již tradičným střelcem týmu, a snížil. Hned o 180 vteřin později se k míči dostal Obradovič, nahrál na Křenka a ten našel Fujdiara, který propálil Basla v hostující svatyni - 3:3! Libčice ale neměly v plánu přijít o své tři body, takže hned v 72. minutě se dostaly zpět do vedení zásluhou Vondry, který svou technickou střelou nedal brankáři domácích šancí - 3:4.

 

Domácí ale OPĚT zvládli reagovat, a to hned vzápětí. Aktivní Maroušek se po akci Křenka s Hrubým a Obdradovičem ujal míče a vyrovnal na 4:4. V zápase se už nic dalšího neudálo; až na jeho nejvýraznější moment. Dle všech přihlížejících, které jsme měli v redakci možnost vyslechnout, ať už hráčů Libušína, nebo funkcionářů Libčic, šlo o zřejmou chybu rozhodčího.

 

Penalta po údajném, vymyšleném faulu na Portužáka znamenala, že Libušín po úspěšném proměnění dosáhl na tři body - ale za jakou cenu.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Zápas by se dal označit jako zápas jara, jelikož jsme my i Libčice na jaře do současné doby získali shodně 19 bodů, což je nejvíce v celé soutěži. Body ze zápasu jsou pro náš tým velmi cenné a důležitě, bohužel také rozporuplné. Další zápas odehrajeme v neděli ve Lhotě, kde si ziskem bodů můžeme prakticky zajistit záchranu v soutěži.
Podrobnosti připravujeme...



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - O. Portužák [-] , J. Volf [-] (53. N. Obradovič [-] ) , D. Kolařík [-] , D. Portužák [-] - J. Maroušek [-] , M. Pucholt [-] , J. Jechumtál [-] (62. R. Kulikov [-] ) , J. Fujdiar [-] , L. Křenek [-] - J. Hrubý [-] -

AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] (83. R. Wrobel [-] ) , J. Ptáček [-] (71. M. Faigl [-] ) , O. Hrdina [-] (90. J. Lain [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 19. M. Pucholt , 59. D. Portužák , 66. J. Jechumtál - 33. J. Vondra , 49. T. Tenkl . ČK: 92. D. Portužák - 41. L. Paluka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORÁK Matěj - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Libušín má Libčicím co vracet za vysokou porážku na podzim.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů