Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabený a v početní nevýhodě hrající Janov neměl v Pustovětech šanci


Branky


14

Velká marodka a májové slavnosti. To byla slova, o kterých janovští fotbaloví činovníci za uplynulý týden nechtěli vůbec slyšet. Janov zavítal do Pustovět, kde proti domácím nastoupil z uvedených důvodů pouze v deseti lidech. A po brzkém zranění dalšího hráče na začátku druhé půle dohrával dokonce v devíti. Logicky tak neměl moc šancí na úspěch a ze zápasu odjížděli hosté s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardka ukončila čekání

Konvalinka, M. Bradáč, Kail, Houda, Roubík... A mohli bychom pokračovat. Janov se z důvodu zranění a probíhajících májových slavností v Nesuchyni musel obejít hned bez několika opor, což bylo na hřišti samozřejmě znát. Utkání hrané na jednu branku bylo v režii Pustovět, které hrály celé utkání do obranného bloku.

 

Janovský val držel hodně dlouho a poprvé inkasoval po půl hodině hry. A když to nešlo domácím ze hry, pomohli si standardkou. Ve 35. minutě letěl do janovské šestnáctky další z rohových kopů a povedenou hlavičku provizorní brankář Melč dokázal vyrazit. Bohužel pro Sokol pouze do míst, kde se pohyboval O. Hula, který pohotovou dorážkou prolomil čekání na první gól - 1:0. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Na jednu branku

Uběhlo pár minut druhé půle a přišlo zranění dalšího janovského hráče. Hosté tak museli dohrávat v devíti lidech a od této doby se hrálo jen a pouze na jejich branku. V 57. přišla další branka a znovu tomu přecházel rohový kop. Ten propadl až k Petákovi, který si míč hrudníkem sklepl před sebe, ale než stihl zakončit, tak do míče práskl Matějovský a Peták se musel spokojit "pouze" s asistencí - 2:0.

 

Krátce po hodině hry se přeci jen Peták mohl zapsat na listinu střelců, ale centr na zadní tyči nedokázal dotlačit za brankovou čáru. Na poslední chvíli zasáhl Melč a díky jeho dobrému zákroku bylo vedení domácích stále "jen" dvougólové. Dobývání janovského vápna pokračovalo a hostující defenziva, do které se dali započítat všichni hráči v zelenočerném na hřišti, vyhlížela závěrečný hvizd a nadále odolávala pustovětskému tlaku.

 

Na další gól se čekalo až do poslední desetiminutovky. Tu otevřel po centru z pravé strany na zadní tyči krásným volejem Bičovský. Matador v domácím dresu se volejem položil do centrovaného míče a uklidil ho přesně na zadní tyč - 3:0. Obléhání janovské šestnáctky nepřestávalo. V poslední minutě základní hrací doby stanovil konečné skóre Hanuš, ke kterému se dostal míč po mezihře na hraně vápna a přesným zakončením k tyči nedal Melčovi šanci - 4:0.

 

Vzhledem k okolnostem to zase tak velký debakl nebyl. Janovští si tak mohli alespoň spravit po zápase chuť v místní hospůdce Na Ostrově, kde Mirek Hajný, mimochodem bývalý snajpr nejen Pustovět, čepuje toho nejlepšího Bakaláře pod sluncem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, obránce: Janovští k utkání přicestovali s nekompletní sestavou a zisk tří bodů byla povinnost. Od úvodních minut se hosté zatáhli na velké vápno, kde úspěšně hájili svoji branku až do závěru prvního poločasu, kdy jsme se prosadili po rohovém kopu. Stejný obrázek hry byl k vidění i ve druhém poločase. Po hodině hry jsme využili další standardní situaci a přidali jsme druhou branku. Vzhledem ke zranění jednoho z hostujících hráčů došlo k dalšímu oslabení jejich týmu, po kterém jsme přidali další dvě branky. Janovští celé utkání odehráli o hráče méně a za svůj výkon zasloužili obdiv. Naše předvedená hra určitě nebyla ideální, ale hrát celé utkání do plné obrany pro nás bylo něco nového a vzhledem k vývoji v tabulce je pro nás důležité každé vítězství.

Sokol Janov
Václav Zuska, obránce: Do Pustovět jsme přijeli v deseti lidech a jelikož se nám další hráč zranil v 50. minutě, tak jsme dohrávali pouze v devíti. Trápí nás zranění, navíc kluci měli v Nesuchyni máje a počítali jsme s tím, že sestava nebude úplně ideální. Tohle všechno se musí někde projevit. Kluky, co přijeli a zúčastnili se tohoto zápasu, bych chtěl pochválit za bojovnost a snahu neobdržet velké množství branek. Chtěl bych pochválit taky Vláďu Duška za to, že dal lidi dohromady a mohli jsme odjet k tomuto utkání a neplatit zbytečnou pokutu.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , P. Hovorka [-] , T. Černý [-] , M. Peták [-] (65. M. Hanuš [-] ) , P. Matějovský [-] (65. P. Cajthaml [-] ) , J. Knap [-] (58. Z. Nový [-] ) , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , J. Hula [-] (46. F. Kratochvíl [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Dohnal [-] , T. Kačírek [-] , P. Dohnal [-] , J. Benda [-] , P. Kelner [-] , J. Linc [-] , J. Koukal [-] , M. Amler [-] , V. Zuska [-] , J. Kloub [-]

Hráči zápasu: V. Bičovský , O. Hula .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vnuk Josef - BROUM Tomáš, POLCAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Adam Trejbal
Tip experta: výhra domácích

Utkání se bude hrát na jednu branku a Michal Peták dá hattrick.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích