1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek na domácí půdě remizoval s Dražicemi


Branky


22

V sobotu zamířily Dražice do Oseku, kde chtěli hosté získat body k naději na záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

V sobotním utkání se přítomná padesátka diváků dočkala dvou branek, přičemž jako první se prosadili domácí, které do vedení poslal po sedmnácti minutách dvacetiletý Viacheslav Zhyhora. Domácí mohli svůj náskok i navýšit, proti však byla osecká nemohoucnost v zakončení. 

Dražice se tak, po přečkání domácích šancí, chopily útočení a převaha na míči přinesla v 76. minutě. Adam Sváček i přes dotíraní domácího Čapka protlačil míč až za Pokorného záda, který byl v dané chvíli bezbranným divákem. 

Dražice tak nakonec v Oseku vybojovaly bod, který dává hráčům okolo brankáře Počinka naději na záchranu krajského přeboru. V příštím utkání se však hosté budou muset obejít bez Arsena Fuleie, který v utkání s Osekem obdržel po dvou žlutých červenou kartu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Utkání s Dražicemi jsme nevyhráli jen díky naší nemohoucnosti v zakončení. Soupeř sice držel více míč, ale šance jsme si vytvářeli my. Bohužel pro nás jsme dokázali proměnit jen jednu, a to nás stálo dva body.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Zlatý bod pro nás. Domácí byli v prvním poločase lepší, my jsme však ve druhé půli vyrovnali a následně oba týmy zahazovaly své zbylé šance v utkání.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , J. Zelenka [-] , M. Brabec [-] (78. D. Gondek [-] ) , V. Zhyhora [-] (75. J. Sýkora [-] ) , D. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , J. Balogh [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Stuchlík [-] (81. J. Stuchlík [-] ) , A. Fulei [-] , T. Bareš [-] (46. A. Sváček [-] ) , M. Mareš [-] (74. T. Běhoun [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , J. Turek [-] , J. Štecher [-] , O. Hornát [-] , V. Studenovský [-]

ŽK: 59. J. Zelenka , 88. S. Hosnedl , 93. J. Hoch - 56. A. Fulei , 64. A. Sváček , 71. V. Studenovský , 93. M. Veselý . ČK: 88. A. Fulei .
Hráči zápasu: V. Zhyhora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - NOVOTNÝ Ctibor, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Pavel Tůma
Tip experta: remíza

Dražice si po bojovném výkonu odvezou bod za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích