1:1
(0:1)
27. T. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 10:30

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza kola se zrodila na půdě Jiskry, kam zamířil Protivín


Branky


23

Třeboň v posledních dvou utkání ztratila cenné body a oslabený tým o marody čekal v sobotu nebezpečný Protivín, který dokáže pozlobit každého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance

V remízovém utkání otevřeli gólový účet ve 27. minutě hosté, kteří těžili z akce průbojného Tomáše Zemana, jenž nadvakrát dopravil míč, po přihrávce Buka, do třeboňské sítě. Jiskra si však připravila na začátku druhého poločasu odpověď. Rána Leoše Hromádky ze střední vzdálenosti nabrala gólových parametrů, kterým nezabránil ani brankář Váverka. Hosté si mohli vzít vedení do konce utkání zpět na svojí stranu, proti však byla nepřesná koncovka protivínských zakončovatelů.

Třeboň si tak nakonec body s Protivínem dělila a to za výsledku 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V začátku utkání jsme byli více na míči a soupeř zodpovědně bránil a hrál na brejky. Dařilo se nám útočníky soupeře dobře bránit. V 27. min. si obrana nepohlídala náběh Zemana, který otevřel skóre. Ve 40. min. byl náš hráč Zavadil doslova sestřelen Říhou. Podle mého názoru měla být karta červená. Zavadil musel po zákroku být střídán a nedohrál zápas. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení na dva útočníky s cílem vstřelit gól. To se povedlo hned ve 47. min. pěknou střelou z dálky Hromádkovi. Vyrovnali jsme na 1:1. Po vyrovnání se hrálo nahoru dolů, hodně jsme chybovali v rozehrávce a soupeř si tím vypracovával hodně šancí, které brankář Flaška pochytal. V 74. min. jsme vrátili rozestavení zpět abychom zklidnili hru. Měli jsme také několik šancí otočit zápas, ale nedokázali jsme je proměnit. Pohledný zápas skončil 1:1. Těším se, až se naši hráči vymarodí a budeme zase v plné síle. Opět si zahráli dorostenci Candra s Valíčkem a zvládli to výborně.

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Viděli jsme velmi dobré vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli nakonec blíže k vítězství my. Bohužel nejdříve J.Vorel trefil gólmana a podruhé, po nastřeleném břevně, šla dorážka Petra těsně vedle. Ujali jsme se vedení Zemanem, který si naběhl na pas Leroye Buka a nadvakrát dopravil míč do branky. Domácí vyrovnali v úvodu druhé části střelou ze střední vzdálenosti.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - P. Tůma [-] , D. Širhal [-] (72. J. Vranovský [-] ) , J. Kubata [-] , J. Vrána [-] , L. Hromádka [-] , D. Andres [-] , J. Zavadil [-] (42. J. Schneider [-] ) , M. Pánek [-] , F. Radosta [-] , Š. Candra [-] (74. P. Valíček [-] )

FK Protivín
P. Váverka [-] - M. Říha [-] , T. Zeman [-] , D. Bečvář [-] (67. V. Štěpka [-] ) , P. Hrachovec [-] (79. A. Petr [-] ) , J. Vorel [-] , Z. Vorel [-] , J. Pícha [-] (74. V. Kulík [-] ) , M. Zach [-] , L. Buko [-] , J. Polanský [-] (89. O. Štěpka [-] )

ŽK: 73. P. Tůma - 40. M. Říha , 91. Z. Vorel .
Hráči zápasu: Š. Candra .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VICAN Miroslav - LEIŠ Filip, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Pavel Tůma
Tip experta: výhra domácích

Poháněni domácím prostředím a skvělými fanoušky určitě zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích