Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kabina šlape jak hodinky, libuje si kouč Dolního Dvořiště po další výhře


Branky


28

Jak utkání hodnotili oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Na Dvořiště jsme se připravovali jak nejlépe to šlo. Středeční trénink v 16 lidech dlouho nepamatuji. Jen tak dál. Věděli jsme, jak Dvořiště hraje a jaké má hráče. Z posledních šesti zápasů 18 bodů. Podle toho jsme přizpůsobili sestavu a systém. Výsledek vypadá jednoznačně jako propadák, ale kdo tu byl a viděl, co všechno jsme zahodili, tak možná kroutí hlavou ještě doteď. Já klukům přesto za výkon musím poděkovat a pouze jedna výtka, a to produktivita. Hosté mají zkušený tým a to v konečném výsledku bylo podstatné. Dokud kluci mohli a koncentrovali se na 100 %, tak tým dobře držel taktiku. Bohužel je třeba vyzdvihnout kvalitu soupeře a třeba nahrávku na 1:1, byla opravdu učebnicová. Přesto kluky chválím a soupeři blahopřeji ke třem bodům. Jinak děkuji opět našim fans, kterým v úvodu před utkáním poděkovala paní starostka, neboť sami se pustili do obnovy tribuny a střídaček - děkujeme. A pak rozjeli opět svou hlasitou show a nutno zmínit i diváky z Dvořiště, kteří vytvořili hezkou fotbalovou kulisu. No a večer to završila Sparta, takže té také dodatečně gratuluji. Za týden jedeme k derby do Vimperka. Přijďte nás podpořit, hezký víkend a pohodový pracovní týden všem.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Věděli jsme,že nás čeká těžký zápas. Opět jsme museli řešit absence. Ale i tak jsme samozřejmě jeli pro body. Samotná výhra se nerodila vůbec lehce. Domácí dobře brání,nedají nic zadarmo,dokonce šli do vedení. Ale jak jsem několikrát zmiňoval. Tým už dokáže takové zápasy zvládat. Byli jsme trpělivý a přišlo to. Do poločasu jsme srovnali. Druhý poločas už byl i na šance bohatější a povedlo se odskočit na dva góly. Bohužel jsme malinko vypadli ze hry a domácí se dostali do dvou velikých šancí. Ale Jirkal vytáhl vždy famózní zákrok. Na konci jsme si to pojistili a body se vezli domů. Těžký zápas zvládnutý. Kabinu musím pochválit. Šlapou jak hodinky. Ale tentokrát vyzdvihnout musím Micáka. Není fit s nohou. Šel na stopera,a jeho výkon byl výborný. Teď nás čeká Kameňák. Tým který pro nás velmi nepříjemný. Ale v týdnu se připravíme a uděláme fanouškům radost.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - A. Bujok [-] , I. Pinke [-] (60. M. Kuta [-] ) , J. Král [-] , T. Děd [-] (80. G. Bujok [-] ) , S. Tipanic [-] (48. D. Schwamberger [-] ) , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , O. Červený [-] (60. D. Chvál [-] ) , V. Turek [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - J. Kubík [-] (66. M. Tesař [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (88. M. Mavrodiev [-] ) , M. Tesař [-] , L. Jansa [-] , P. Micák [-] , P. Pecha [-] (89. V. Lattner [-] ) , V. Aibl [-] , M. Rozhoň [-] , D. Kuzma [-]

ŽK: 50. J. Král , 62. D. Chvál - 44. M. Rozhoň , 53. J. Kubík , 76. M. Tesař , 87. M. Urazil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - KOLLÁRIK Vojtěch, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Expert: Jiří Carda
Tip experta: výhra hostů

Rád bych, aby Dolňák ztratil, ale kluci jsou rozjetí a na letišti ve Čkyni zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bt domácí budou dřít, Dolňák maá na jaře výbornou formu a vydřou u Volyňky tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Čkyni jsem viděl v neděli v Kaplici. Nejsou to žádný nazdárci. Ale máme formu a do busu naložíme 3 body.