0:3
(0:1)
4. J. Decarli (vl.)
50. R. Kneys
89. V. Moudrý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MUŽSTVO CHVALŠIN PODRUHÉ V ŘADĚ STŘELECKY NEUSPĚLO


Branky


4. J. Decarli (vl.) , 50. R. Kneys , 89. V. Moudrý
19

tejně jako v podzimním duelu, tak ani v jarní odvetě nenašli Chvalšinští na soupeře z Mladého recept. Přestože příležitostí ke statistickým zápisům měli domácí hned několik, ani jedinkrát se prosadit nedokázali. Smutnou výjimkou byl vlastní gól, který odstartoval výsledkově nešťastné klání. Sokol nad Mladém nedokázal zvítězit už čtyři utkání v řadě, v posledních třech navíc nevstřelil branku.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Mladého mají proti chvalšinskému celku pozitivní bilanci a s větší chutí vstoupili i do tohoto odvetného duelu. Už ve druhé minutě musel proti jednomu ze střelců hostí zasahovat Vosejpka u své levé tyče a ačkoliv tentokrát zvládl zakročit, o pouhé dvě minuty později již kapituloval. Domácí brankář si výběhem hodlal dojít pro vysoký míč, ale před ním jej hlavou zasáhl Jakub Decarli a ten se snesl do sítě. Skóre tak otevřela nešťastná vlastní branka.

Po herně nevýrazné desetiminutovce se o slovo přihlásil i Sokol, kdy byl vpředu nejvíce vidět Fuciman. Po jedné z pohledných kombinací ovšem pálil nad zařízení a nedlouho na to si svým počínáním došel pro faul. Trestného kopu se ujal Weinhard, avšak ani on nezamířil přesně.

Zvýšená aktivita na útočné polovině brzy Sokolu přinesla další možnost k vyrovnání a dosud nejblíže byl ke gólovému zápisu Fuciman, jenž se po dlouhém pasu Decarliho hrnul v individuální akci tváří v tvář Černému. Ten ale tvrdou střelu domácího útočníka zvládl vyrazit a podržel svůj tým v těsném vedení.

Neméně vážnou možnost ke změně si vyžádala i situace na druhé straně hracího pole, kde došlo ke střetu dvou hráčů na hranici pokutového území a názory o rozhodnutí se lišily. Navzdory všem sudí Křížek rozhodl o střetu vně brankoviště a Chvalšiny čelily přímému kopu. Při tom Vosejpka předvedl těžký zákrok a udržel mužstvo v naději a těsné gólové ztrátě.

Do závěru úvodní půle se průběžný výsledek nezměnil, načež měli hráči Sokola stále oč hrát. Toho si domácí hráči byli velice dobře vědomi a do pokračující poloviny utkání vstoupili aktivně. Jenomže jejich prosazením neskončil závar před Černým ve čtyřicáté osmé minutě a stejně neúspěšně si vedl brzy poté Kaprál, když mimo bránu zakončil šikovné sklepnutí Fucimana.

Právě v tuto chvíli došlo k nechvalně známému nepsanému pravidlu Nedáš, dostaneš! Na vlastní polovině si pod tlakem nešťastně vedl Sluka. Radek Kneys jeho úmysly přečetl, zbavil jej míče a zcela sám před Vosejpkou volil jednoduché zakončení. Výraznou chybu domácí defenzivy zmíněný hráč vytrestal a zajistil svému mužstvu vedení už o dvě branky.

Do konce zápasu zbývalo ještě dost času a Sokol se nehodlal vzdát. Křídla mu ovšem přistřihla neschopnost i smůla v zakončení a s jednou takovou se potkal Holas ve vyložené příležitosti pět minut po druhém inkasování. I kdyby Černý bolestivým zákrokem vlastní hlavou jeho střelu nevytěsnil, gól by uznán pravděpodobně nebyl pro podezření pomezního rozhodčího Petrouška z ofsajdu domácí dvojky.

Brzy Chvalšinští soupeřovo brankoviště obléhali znovu a ani tentokrát nebyli úspěšní. Slukova šance ke vlastnímu vykoupení postrádala opět pouhý kousíček a míč po jeho hlavičce prosvištěl těsně kolem Černého klece. Veškeré snahy o alespoň korekci výsledku z pohledu domácích zařízl Vojtěch Moudrý, když po pěkné kombinaci doslova propálil Vosejpku a v poslední minutě řádné hrací doby definitivně rozhodl. Chvalšiny po výsledku 0:3 na vlastní půdě padly teprve podruhé v sezóně.

Zdroj:sokol.chvalsiny.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Mladé je nepříjemný soupeř a už delší dobu se nám proti němu nedaří. Zlomit jsme to nedokázali ani tentokrát, ač jsme k tomu měli příležitostí víc než dost. Bohužel jsme sami sebe dostali pod tlak hned na začátku zápasu po nešťastném vlastním gólu a po změně stran jsme soupeři darovali zvýšení náskoku. Paradoxně k tomu došlo ihned poté, co jsme do brány nedokázali procpat míč v dobrých příležitostech. Na 3:0 ve svůj prospěch Mladé zvýšilo z ojedinělé hezky vypracované možnosti, tím podtrhlo náš zmar. Soupeře ale nehodlám nijak shazovat. Byl silnější, vyhrával souboje a účelně hrál v obraně i v útoku. Své šance oproti nám dokázal využít, došel si pro vítězství. My jsme opět laborovali se sestavou, kdy naší citelnou ztrátou byli oba stabilní beci. Ačkoliv jsme kluky dokázali adekvátně nahradit, jejich zástupci nám naopak chyběli na jiných pozicích. Za týden hrajeme opět doma a rádi bychom se vrátili na domácí vítěznou vlnu. Přijede ale Krumlov a přestože nám více sedí fotbalovější mančafty, očekáváme velmi těžkou zkoušku.:

SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán):



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
R. Vosejpka [-] - J. Taher [-] (73. P. Postl [-] ) , R. Kaprál [-] , D. Fuciman [-] , R. Weinhard [-] , M. Štěpánek [-] (65. M. Sivák [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Cifreund [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-]

SK Mladé
J. Černý [-] - M. Zemek [-] (64. D. Niedl [-] ) , A. Kolář [-] , P. Šimek [-] - T. Kočvara [-] , R. Kneys [-] - T. Linhart [-] , V. Moudrý [-] - J. Janáček [-] , J. Šťastný [-] , M. Blažek [-] (71. J. Kudlata [-] )

ŽK: 49. R. Kneys , 60. T. Linhart , 89. V. Moudrý .
Hráči zápasu: J. Šťastný , J. Černý .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Křížek Danek - HNILIČKA Jaroslav, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny doma vyhrají o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích