M. Bednář 6. (p.)
T. Maxa 22.
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhenice mistrem!


Branky


6. M. Bednář (p.) , 22. T. Maxa - 25. M. Mahák , 26. M. Mahák , 59. I. Štangret , 70. D. Jirkovský
17

Lhenice zajížděly na horkou půdo do Ledenic. V případě bodu by získal hostujicí celek definitivu postupu a prvního místa v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek, ale nežačal pro favorita dobře. Hned po šesti minutách dostal domácí tým výhodu pokutového kopu a Matěj Bednář poslal Ledenice do vedení. Brzo bylo pro hosty ještě hůře. Hezkou akci zakončil Tomáš Maxa 2:0. Pak si vzal slovo Michal Mahák, který během dvou minut vyrovnal a za další tři minuty si nechal dát za urážky rozhodčího červenou kartu. Lhenice se zatáhly a poctivě bránily. Zásluhou brankáře Dvořáka už neinkasovaly a přišla odměna. Dobře zahraný rohový kop dostal do branky Igor Štangret. Uklidňující branku na 2:4 střelil David Jirkovský, kterému se poslední kola střelecky daří. Lhenice tak můžou slavit. První místo jim už nikdo nevezme. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Václav Hinterhölz (hráč): Do dnešního zápasu jsme vstoupili velmi dobře a ujali jsme se brzy vedení 2:0, avšak soupeř dokázal do poločasu srovnat na 2:2 po našich nešťastných chybách. Ve druhém poločasu jsme měli několik dobrých příležitostí vstřelit branku, ale bohužel se nám to nepodařilo. Lídr tabulky i v 10 hráčích nepolevoval ve hře a vytěžil z toho 2 góly, a tak stanovil skóre zápasu na konečných 2:4. Velké díky patří fanouškům, kteří zavítali na zápas nás podpořit.

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Nejeli jsme do Ledenic úplně kompletní, ale začali jsme poměrně aktivně a měli dvě slušné příležitosti, bohužel vzadu jsme při jednom z domácích útoků nebyli důslední, prohráli tři osobní souboje, které vyústily v proměněný  pokutový kop pro domácí. Za další čtvrthodinu po našem autu nás domácí přehráli na hranici pokutového území a prohrávali jsme o dva góly. Během dalších pěti minut jsme ale srovnali skóre a začínalo se znovu. Bohužel vlastní nedisciplinovaností jsme zbytek zápasu dohrávali o deseti. Hráči na hřišti zaslouží velkou pochvalu, jak tuto hodinovou přesilovku soupeře zvládli, byli jsme lepším týmem a přestože nás minimálně ve dvou případech podržel brankář Dvořák, tak i my jsme měli několik velmi nadějných příležitostí Zápas jsme rozhodli dvěma brankami po hezky zahraných rohových kopech a zbytek celkem zkušeně dohráli.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] (6. M. Volf [-] ) , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] , M. Bednář [-] , P. Lavička [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] , D. Kiš [-] , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] - J. Máčl [-] , P. Prenner [-] , I. Štangret [-] , M. Mahák [-] - J. Růžička [-] (88. F. Traxler [-] ) , M. Janošťák [-] (17. D. Jirkovský [-] )

ŽK: 66. T. Maxa . ČK: 29. M. Mahák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ovčáček Josef - OVČÁČEK Josef, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že předvedeme stejně dobrý výkon jako na podzim ve Lhenicích a získáme opět 3 body. 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů