0:1
(0:0)
50. N. Popov
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro hosty


Branky


50. N. Popov
16

V sobotním brzkém odpoledni hostila českokrumlovská rezerva kaplické béčko. V „malém“ derby byli favority Slavojáci. Vždyť na podzim zvítězili v Kaplici vysoko 9:1. V obou základních jedenáctkách jsme nalezli po čtyřech hráčích dorosteneckého věku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních deseti minutách se dvakrát do zakončení dostali hosté. V šesté minutě Kaňka posunul míč doprava kapitánu Kolkovi, křížná přízemní střele se mezi tři krumlovské tyče nevešla. V deváté minutě Bárta přihrál míč do vápna Šedivému, se střelou po zemi neměl gólman Švec problémy. Domácí se do vážnějšího zakončení dostali prakticky až v polovině první půle. Zprava po zemi střílel Gelnar, Schneider míč našel e svých rukavicích. Daleko nebezpečněji vypadala Gelnarova střela z dvaatřicáté minuty. Napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů, Schneider dokázal míč vytáhnout na rohový kop. Od levého rohového praporku následně centroval kapitán Šára, hlavička Šindeláře branku Spartaku minula. Z prvního poločasu stojí za zmínku snad již jen přímý kop kaplického kapitána Kolka z poslední minuty první půle, gólman Švec si jeho pokus pohlídal a do kabin se tedy šlo za neměnného bezbrankového stavu. Ten vydržel po změně stran jen pět minut. Kuchař dlouhým pasem našel na polovině soupeře Popova, ten pousnul míč Bártovi, který ideálně přihrál nabíhajícímu Nikitu Popovovi, jenž se ocitl sám před gólmanem a v koncovce nezaváhal – 0:1. S přibývajícím časem začali míč častěji na svých kopačkách domácí fotbalisté, ale proti dobře fungující obraně Spartaku se prosazovali jen těžko. Až v 65 minutě měli domácí výhodu přímého kopu ze střelecké pozice z levé strany. Nepříjemně pálil Poláček, Schneider dokázal jeho ránu vyboxovat. Krátce na to sáhli Krumlovští k trojnásobnému střídání, ale výraznou změnu do hry samotné to nepřineslo. Převaha domácích byla pouze platonická, do šancí se prakticky nedostávali. Deset minut před koncem mohl po brejkové situaci a přihrávce od Meity zdvojnásobit náskok hostů Bárta, ale střela po zemi postrádala razanci a míč skončil v rukavicích Švece. Poslední možnost vyrovnat měli domácí minutu před koncem. Trestný kop zahrával z pravé strany hrající trenér Lattner, Poláček hlavou branku Kaplice minul. Spartakovci v minulém kole doma bodově tratili s Boršovem, vše si vynahradili v tomto utkání na půdě Slavoje. Na domácích se rozhodně projevil fakt, že čtyři hráči ze základní sestavy měli v nohách dopolední utkání, tři za dorost ve Čtyřech Dvorech a jeden za krumlovský A tým v divizi proti Jindřichovu Hradci. Na to se ale historie ptát nebude a všechny body tak putovaly do Kaplice.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (brankář): Do Krumlova jsme jeli v okleštěné sestavě, ve které bylo hned několik dorostenců. Zapas jsme zvládli na výbornou, od začátku jsme hráli dobře odzadu a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Ve druhem poločase se nám podařilo skorovat a těsně vítězství jsme naštěstí uhájili. Chtěl bych pochválit cely tým, všichni do jednoho to odmakali.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - Š. Šindelář [-] , T. Gelnar [-] (66. M. Trapl [-] ) , J. Václavík [-] , L. Trapl [-] , M. Cajthaml [-] , M. Matějček [-] , V. Schuppler [-] (66. P. Lattner [-] ) , R. Šára [-] (66. V. Kubát [-] ) , D. Poláček [-] , F. Lach [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] , O. Hranchak [-] (70. A. Meita [-] ) , V. Kuchař [-] , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] (81. F. Lang [-] ) , N. Popov [-] (75. M. Slanina [-] ) , J. Kaňka [-] , I. Presniakov [-] , F. Šedivý [-] , D. Behman [-]

ŽK: 38. J. Kaňka .
Hráči zápasu: N. Popov , M. Lhotský , F. Schneider .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, KANZLER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: remíza

Myslím, že se bude jednat o vyrovnané utkání plné emocí. 3:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích