4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice doma nezaváhaly


Branky


2. F. Benhák (vl.) , 8. J. Růžička , 19. P. Prenner , 36. J. Máčl
21

Suverén soutěže přivítal Boršov nad Vltavou. Domácí tým dal hned od začátku najevo, kdo bude na hřišti kralovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě kopal domácí tým rohový kop, který si nešťastně srazil do své branky František Benhák. O pět minut později získal Jiří Růžička ml. za vápnem dostatek prostoru ke střele a ta za pomocí teče hostujicího obránce skončila v bráně 2:0. Výborný úvod domácích potvrdila osmnáctá minuta, kdy zpětnou nahrávku poslal do brány Pavel Prenner. Deset minut před odchodem do kabin natáhl ke střele z dálky Jakub Máčl a jeho rána zapadla přesně k tyči 4:0. 

Druhý poločas Lhenice svého soupeře šetřily a žádnou branku nepřidaly. Zápas tedy skončil 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Asi každý tým řeší větší či menší personální problémy, bylo tak tomu v neděli nejen u nás, ale i u hostů z Boršova. Zápas začal pro nás skvěle a po dobře zahraném rohu a aktivním náběhu si dali hosté vlastní branku, za dalších 5 minut po střele tečované obráncem padl druhý gól. Hráli jsme poměrně aktivně a byli odměněni třetí brankou po dvaceti minutách hry. Hosté v první půli zahrozili prakticky pouze zakončeními jednoho z nejlepších střelců soutěže Benhákem po rohových kopech a pěkným pokusem o přehození našeho brankáře snad ze šedesáti metrů stejným hráčem. Když jsme hezkou střelou do konce poločasu zvýšili na čtyřbrankový rozdíl, bylo o výsledku rozhodnuto. Mrzí mě svalové zranění stopera Kiše a to, že jsme ve druhé půli nepřidali další branky. Některé předfinální situace jsme neřešili dostatečně kvalitně, jiné vyložené příležitosti neproměnili. Pozitivní je naskočení do zápasu Jardy Mrkvičky po dlouhé zdravotní absenci. Každopádně zasloužené 3 body, pochvala jak jsme to zvládli, byť herně tam nedostatky byly, což ale všichni víme, že pracovat na čem, je stále.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - Z. Jedlička [-] , J. Růžička [-] , D. Kiš [-] (31. T. Tůma [-] ) , D. Trojan [-] - J. Růžička [-] , F. Traxler [-] (57. P. Vincik [-] ) , P. Prenner [-] , D. Jirkovský [-] - J. Máčl [-] , M. Fišer [-] (73. J. Mrkvička [-] )

FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - Z. Německý [-] , M. Chalupa [-] , J. Neubauer [-] , R. Řežáb [-] , J. Staněk [-] , V. Čuřík [-] , F. Benhák [-] , T. Dvořák [-] , T. Kéri [-] , J. Wagner [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lheničtí už své prvenství oslavili. Jejich jízda bude ale pokračovat, vždyť mohou projet jarní polovinou sezóny bez ztráty bodu. A to určitě chtít budou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích