2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov přetlačil Vlachovo Březí


Branky


24

 V utkání ve Vacově rozhodla efektivita, která hrála ve prospěch domácích, kteří tak dokázali přetlačit Vlachovo Březí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první větší šanci se objevili Kozlíci, kteří využili aktivního dostupování Jana Toncara. Následnou šanci však zakončil Roman Lauda pouze do břevna. Řada tak přišla na domácí Vacov a v 16. minutě se ujali domácí vedení, když Zitta našel svojí přihrávkou do pokutového území volného Jaroslava Ketzera, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Nepříznivý stav utkání mohli hosté zvrátit v následujících minutách. Branka Laudy však kvůli ofsajdové situaci neplatila a následnou volej Toncara vychytal parádním zákrokem brankář Hödl, který odolal i při hlavičce Bízka ve 40. minutě.

 

Druhý poločas přinesl podobný obrázek hry a v 57. minutě se hráči v modrém dočkali výhodné standardní situace, ke které se postavil dorostenec Denis Kapuscinský. Mladíček v dresu Kozlíků zakroutil parádně míč na zadní tyč, proti gólové radosti byl však opět domácí brankář. Čas pomalu plynul a s přibývajícím časem museli hosté otevřít hru. Tížená vyrovnávací branka však už nepadla a naopak na druhé straně potvrdil vacovské vítězství v 79. minutě Jiří Bubík z rychlého protiútoku. 

Jarní série neporazitelnosti, kterou Vlachovo Březí drželo, tak doznala svého konce ve Vacově, kde domácí zvítězili s čistým kontem poměrem 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
FB SK Vacov: S našimi fanoušky jsme nalákali kozla ze Březí na vacovský rohlíček, až si z toho kozel vylámal 2 zuby. Proč 2 zuby?? Protože „A“ tým dal soupeři 2 góly a díky skvělému výkonu brankářské rezervy žádný neinkasoval.

FC Vlachovo Březí
FCVB: Ve Vacově rozhodla efektivita. Byli jsme lepším týmem a šancí jsme měli mnoho, bohužel však domácí podržel famózní brankář. Gratulujeme domácím k jejich vítězství.



Sestavy


SK Vacov
J. Hödl [-] - K. Procházka [-] - J. Bubík [-] , F. Roučka [-] - F. Zitta [-] (88. T. Hozman [-] ) - Š. Kryštof [-] , F. Kuneš [-] (92. M. Václavík [-] ) , J. Ketzer [-] , A. Jírovec [-] , M. Rejšek [-] (30. P. Jáchym [-] ) , V. Valta [-]

FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (82. Š. Kouba [-] ) , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (64. V. Plachta [-] ) , R. Lauda [-] (46. D. Kapuscinský [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 56. J. Hödl , 58. A. Jírovec - 91. R. Kalčík .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - ROTHSCHEDL David, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Petráš
Tip experta: remíza

Každá série jednou končí, myslím že tentokrát se budou body dělit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Vacov doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů