3:2
(2:1)
25. J. Varyš
68. J. Varyš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior obral o body na domácí půdě Bavorov


Branky


27. D. Šefčík , 38. D. Šefčík , 61. M. Boukalík (p.) - 25. J. Varyš , 68. J. Varyš (p.)
25

V neděli se v areálu Na Křemelce odehrál duel prvního s posledním, ve kterém domácí rezerva Junioru přivítala bavorovský Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavé utkání!

Domácí, bojující o holý život v 1.B třídě, nastoupili do utkání s jasně danou taktikou, která dlouho držela hostující hráče na uzdě. První branky v utkání se fanoušci dočkali ve 25. minutě, kdy domácí chybu potrestal Jakub Varyš. Jenže domácí inkasovaná branka paradoxně nakopla a o dvě minuty později si vyrovnávací branku připravil David Šefčík, který navíc poslal ve 38. minutě Junior do vedení. Povedené otočení nepříznivého stavu a plnění taktických pokynů přispělo navíc v 61. minutě ke třetímu gólu Strakonic, který vstřelil z pokutového kopu Michal Boukalík, který tak poslal domácí do dvoubrankového trháku. Hosté z Bavorova se však nevzdávali a v 68. minutě nařídil sudí Pravda pokutový kop i na druhé straně a Jakub Varyš vrátil Bavorov opět do hry. 

Bojovný závěr ve znamení hostujícího tlaku už však další branku nepřinesl a Junior si tak připsal velmi cenné vítězství nad Bavorovem 3:2, které posunulo Strakonice z posledního místa, kam spadl Dražejov. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Na domácím hřišti jsme přivítali lídra soutěže Bavorov. Bavorov je v útočné fázi velice silný a tak jsme hráli z hlubokého bloku a chodili do rychlých brejků. Hosté byli sice více na míči ale naši pevnou obranu se jim nedařilo prolomit. My jsme byli hodně nebezpeční ze standardních situací. Hosté se dostali do vedení po chybě v našem vápně. Chtěli jsme hrát pořád stejně a odměnou byly dvě branky Šefčíka. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Po faulu na Benedikta proměnil penaltu Boukalík. Poté přišel zbytečný faul v našem vápně a hosté snížili. Od této doby narůstal tlak Bavorova. S vypětím všech sil a dobrou obranou v čele s Kozlíkem se nám podařilo výsledek udržet. Velice cenné vítězství a důležité tři body. Celý tým musím pochválit.

TJ Sokol Bavorov
FB Bavorov: Zápas s posledním týmem v tabulce jsme znovu nezvládli. První poločas jsme měli balon na kopačkách, ale kvůli pomalé a nepřesné rozehrávce jsme se do soupeřovo obrany dostávali těžko, i přesto se nám podařilo vstřelit první gól v zápase, ale jak je naším zvykem, tak si hned necháme dát laciné branky a poločas skončil 2:1 pro Strakonice. Druhý poločas jsme začali hrát, až poté co jsme dostali gól na 3:1, hra se zrychlila a dostali jsme soupeře pod velký tlak, bohužel jsme jen korigovali stav na 3:2. Soupeři gratulujeme a my se musíme oklepat a zvládnout páteční derby s Chelčicemi



Sestavy


FK Junior Strakonice B
J. Kozlík [-] - M. Boukalík [-] , L. Duba [-] , J. Benedikt [-] , L. Šimák [-] (88. Š. Vondrák [-] ) , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] (78. V. Mrkvička [-] ) , V. Mrkvička [-] , M. Říha [-] , L. Zvonek [-] , B. Kubeš [-]

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , R. Oláh [-] , V. Funda [-] (46. M. Färber [-] ) , R. Funda [-] , J. Varyš [-] , R. Tomek [-] , D. Šuba [-] , D. Folta [-] , J. Funda [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 68. J. Kozlík - 26. D. Folta , 68. J. Varyš , 83. M. Färber .
Hráči zápasu: D. Šefčík .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Pravda Luboš - TRKOVSKÝ Tomáš, FIŘT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Petráš
Tip experta: výhra hostů

Pokud Junior neposílí z A týmu, je pro mě jasný favorit Bavorov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté vydřou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů