0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda si z Lomnice odvezla tři body. Domácí jsou stále na hraně udržení


Branky


54. D. Hric , 72. F. Novák
14

Druhou Květovou sobotu proti sobě nastoupily dva celky s diametrálně odlišnými ambicemi pro konec této sezóny. Zatímco domácí Lomnice nad Lužnicí bojuje o každý bod a jejich cílem je záchrana v 1.B třídě, tak Dobrá Voda stále bojuje o postupové pozice. Nicméně jsme mohli očekávat zajímavé utkání, a to protože oba celky šly do zápasu namotivovány získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do prvního poločasu nastoupili aktivně

Domácí mužstvo Lomnice nastoupilo do utkání s chutí a hned v prvních minutách si vypracovalo několik slibných příležitostí. Středopolaři domácích posílali do šestnáctky jeden balon za druhým. Dokonce se lomničtím podařilo vsítit branku, ta byla ovšem odvolána pro ofsajd. Po úvodním tlaku se o slovo přihlásili také hosté z Dobré Vody, když se z čista jasna jeden z útočníků dostal do vápna a byl faulován. Pískala se tak penalta, kterou ovšem dobrovodský Novotný neproměnil. I přes nespočet šancí se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas se už skóre měnilo

Do druhého dějství naopak nastoupili lépe favorité, ale spíše tím způsobem, že drželi míč na svých kopačkách a když ho ztratili, tak ho ihned získali zpět. Po mírném tlaku se k odraženému balónu dostal dobrovodský stoper Dominik Hric, který šikovně obstřelil bránící hráče a s pomocí tyče zvrátil stav utkání pro hosty, 0:1. Dále se v zápase pokračovalo v podobném duchu, hosté měl více ze hry, nicméně větších šancí bylo pomálu. Tato situace se změnila až v 72. minutě, kdy zahrával roh dobrovodský Novotný, který poslal míč přímo na malé vápno, kde chyběl důraz domácích obránců, a tak míč do sítě dotlačil Filip Novák, 0:2. Po dvou brankách se tým Dobré Vody mírně zatáhl a nechal hrát domácí. Lomničtí dobývali šestnáctku soupeře, ovšem ani jedna z vypracovaných šancí neskončila gólem. Zápas tak skončil výhrou favorita i přes to, že domácí měli v zápase nespočet šancí a i herně dokázali v určitých pasážích zápasu soupeře převyšovat.

 

Report zaslal: Filip Novák



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Aleš Novák, trenér: Do Lomnice jsme jeli jako favorité a nic jiného než tři body nepřipadaly v úvahu. Musím pochválit Lomnici jak skvěle měli připravené hřiště, což nemohu tak úplně říci o našem mužstvu. Lomnice na nás doslova vletěla a dobrých 30 minut byla lepším týmem a zaslouženě mohla vést 3:0. Nám chyběl pohyb, důraz, klid na balonu. Do druhé půle jsme udělali dvě změny a pomohlo nám to. Minimálně pohyb se zlepšil a dali jsme dva góly. I tak nehrajeme jak bych si představoval a jsem si jistý, že někteří hráči hrají pod své možnosti. Musím pochválit našeho brankáře, v důležitých chvílích zápasu nás podržel. Jedna věc jsou body a jsem rád, že je máme. Druhá věc je předvedená hra a doufám, že se budeme jen zlepšovat.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Havel [-] - T. Prášek [-] , V. Kotyza [-] (85. M. Pumpr [-] ) , T. Vačkář [-] , P. Prášek [-] , L. Čáp [-] , V. Strouha [-] , V. Melichar [-] , M. Velich [-] (88. J. Jakeš [-] ) , D. Bartoš [-] , D. Babický [-] (75. O. Melichar [-] )

SK Dobrá Voda
F. Tůma [-] - L. Havliš [-] , F. Novák [-] , D. Hric [-] , J. Štorek [-] , A. Novák [-] (46. J. Baštář [-] ) - J. Tomandl [-] (46. J. Šteyer [-] ) , L. Janů [-] , M. Pytlík [-] , P. Nekola [-] (77. T. Valenta [-] ) - C. Novotný [-] (75. P. Hoffmann [-] )

ŽK: 28. M. Velich - 54. D. Hric , 72. F. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - NOVÁK Roman, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích