Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný začátek třeboňské rezervy smázla Bystřice do poločasu


Branky


17

Na břilickém pažitu proti sobě nastoupilo domácí „béčko“ Třeboně, které by se rádo odpoutalo od chvostu tabulky a Nová Bystřice, která je dalším aspirantem na vítězství v soutěži. Na duo Neplachova a Kardašovy Řečice ztrácí pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup třeboňští promarnili

Začátek utkání zaskočil favorita. Již ve 3. minutě se trefil Miroslav Pfeifer a hned ve 13. minutě zvyšoval Jan Rešl, 2:0 pro domácí. Bystřičtí se ovšem nenechali zaskočit a pokračovali dál ve svojí hře. Ve 21. minutě snížil po standartní situaci David Frühauf a kontakt byl navázán. Ve 38. a 39. minutě hosté otočili skóre dvěma slepenými góly, a to když se trefil Radek Schramhauser a Petr Bobál, 2:3. Poločas byl jinak herně poměrně vyrovnaný, nicméně hosté využili své zkušenosti a úvodní zaváhání ihned napravili.

V druhé části hosté otočku potvrdili

Třeboň vlítla do poločasu s tím, že by chtěla utkání zlomit zpět na svoji stranu, ale to se jim nepovedlo. Naopak se opět trefil Petr Bobál, který zvýšil na 2:4. Po této brance se hosté uklidnili a nedovolili soupeřovi vyvinout větší tlak. Obě strany si vypracovaly několik menších šancí, nicméně skóre se měnilo až v 90. minutě, když hosté využili otevřené obrany a zásluhou Davida Frühaufa upravili na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Miroslav Pfeifer (útočník): "V neděli jsme se utkali s dlouhodobě kvalitním soupeřem z Nové Bystřice. Do zápasu jsme vstoupili s větší aktivitou, a po prvních 20 minutách jsme vedli 2:0, když jsem se trefil já a Rešl. První poločas byl fotbalově vyrovnaný, ale bohužel i tak jsme inkasovali do konce poločasu 3 góly. Nejdřív se trefil z přímého kopu Frühauf a následovaly 2 slepené góly ze standardních situací. O poločase jsme si řekli co zlepšit, ale krátce po startu jsme dostali smolný gól na 2:4. Do konce zápasu si ještě oba týmy vytvořily několik šancí, ale skóre se měnilo až v 90. minutě, kdy jsme otevřeli obranu a dostali poslední gól na 2:5. I přes nepříznivé skóre bych chtěl kluky pochválit za předvedený výkon a herní projev. Bystřice si ale spravedlivě veze domů 3 body.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
F. Ouška [-] - P. Valíček [-] (75. J. Jedlička [-] ) , D. Bartl [-] , D. Svoboda [-] (54. J. Kučera [-] ) , J. Meškan [-] - F. Čábela [-] , J. Divoký [-] (67. M. Hlubocký [-] ) , J. Rešl [-] (77. D. Dušek [-] ) , V. Týnavský [-] , M. Nehoda [-] - M. Pfeifer [-] (82. Z. Buřič [-] ) -

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - J. Kubeš [-] , M. Pícha [-] , M. Veith [-] , R. Schmidt [-] , Z. Wölfl [-] (52. J. Strejček [-] ) , R. Schramhauser [-] , P. Bobál [-] , J. Havel [-] , D. Frühauf [-] , O. Nováček [-] (13. A. Janata [-] )

ŽK: 42. M. Pfeifer , 77. J. Meškan , 78. V. Týnavský - 61. M. Veith .
Hráči zápasu: D. Frühauf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - ROUS Zdeněk, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů