1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Dačic uspělo podruhé v řadě, tři body veze z horké půdy Lodhéřova


Branky


21

Fotbalisté dačické rezervy v utkání 18. kola Okresního přeboru zvítězili na trávníku Lodhéřova v poměru 2:1. První poločas přinesl všechny branky zápasu, vedení hostům zařídil v první minutě Jaromír Hric, krátce poté přidal druhý zásah Jan Klimša. Hosté dvougólový náskok neudrželi a domácí snížili ve 20. minutě Václavem Matouškem. Ve druhé půli branky nepadly, ale za to padaly karty. Celkem rozdal rozhodčí devět žlutých karet a tři červené. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase hosté spokojenější

Do zápasu, ve kterém měli být papírovým favoritem hostující Dačice vstoupili na výbornou. Hned v první minutě vstřelil po secvičeném signálu gól Jaroslav Hric a nastolil tak směr utkání. Po vedoucí brance však soupeře nejspíše podcenili a on tak převzal iniciativu. Vypracoval si několik slibných příležitostí a od inkasování hosty zachránilo pouze štěstí a dobře chytající brankář Syrovátka. Ve 14. minutě se v ojedinělé příležitosti objevil Jan Klimša. Po výborné průnikové přihrávce Michala Leitkepa stál tváří tvář brankáři domácích a situaci zvládl zkušeně vyřešit. Ani gól na 0:2 ovšem obraz hry příliš nezměnil. Domácí byli více na míči a vytvářeli si závary, které ve 20. minutě přetavili ve snižující gól Václava Matouška. Z kolotoče hosty poté vysvobodil až poločasový hvizd. 

Druhá půle branky nepřinesla, za to přišly karty

Do druhé půlky dačičtí vstoupili v o něco lepším rozpoložení a soupeři se co do kontroly hry vyrovnali. Hřiště a zranění z prvního poločasu jim bohužel nedovolily hrát svou hru a tak zápas spíš než fotbal připomínal válku. Množství soubojů a faulů vyústilo až v červené karty, které po naprosto zbytečných situacích po odehrání zaslouženě vyfasovali hráči na obou stranách. Za zbytečného oplácení J. Hrice. Hráč se žlutou kartou si podobné klukoviny, kterými oslabí celý mančaft zkrátka nemůže dovolovat. Hosté však ani v deseti nehodlali ubírat na intenzitě a domácí Mikuláš šel zcela zaslouženě pod sprchu o chvíli později, když zatáhl za záchranou brzdu a srazil v tu chvíli již zraněného, přesto výborného Michala Dvořáka. Soupeř však ani v oslabení nesložil zbraně a hosté se tak až do závěrečného hvizdu strachovali o těsný výsledek. Naštěstí se jim ho podařilo udržet a ze zápasu, který tentokráte herně nevládli, si možná trochu štastně odvážejí tři body.

Autor: Tomáš Pospíchal



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrazdil [-] - D. Kučera [-] , V. Matoušek [-] , D. Razima [-] , M. Razima [-] , R. Houska [-] - T. Čejna [-] , R. Byrtus [-] , M. Kos [-] , M. Nguyen [-] - M. Michal [-] -

FK Dačice B
V. Syrovátka [-] - D. Křížek [-] , T. Krejčí [-] , M. Březina [-] , M. Dvořák [-] , R. Máša [-] , J. Vítkovský [-] , A. Točík [-] , M. Leitkep [-] , J. Hric [-] , M. Fischer [-]

ŽK: 52. M. Slavíček , 67. D. Razima , 81. P. Vejsada , 93. V. Matoušek - 44. M. Fischer , 67. J. Hric , 75. M. Leitkep , 83. M. Šlápota , 92. V. Syrovátka . ČK: 69. D. Razima , 79. M. Michal - 69. J. Hric .
Hráči zápasu: M. Leitkep , M. Březina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VICAN Petr - RAČÁK David, RAČÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů