0:1
(0:1)
14. I. Gabriel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:30

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratce vystřelil výhru Gabriel - FOTO


Branky


14. I. Gabriel (p.)
9

Vítězství a zejména docela dobrý fotbalový projev v minulém kole v Pohořelicích byly nejlepší pozvánkou na předposlední brněnské derby Morendy v krajském přeboru se Svratkou. Bohužel po utkání vládne v táboře Morendy velké zklamání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla první útočná akce hostů. Vlastně to nebyla ani útočná akce. Záložník Tkach Mykyta si zasprintoval na naši špatnou zpětnou přihrávku a po kontaktu se stoperem Ondřejem Kubíkem šel zemi. Hlavní arbitr David Pátek po malém zaváhání ukázal na značku pokutového kopu. Nejlepší hráč hostů Nigerijec Gabriel Israel Odaleko pak nedal tvrdou střelou do šibenice Jakubu Tišnovskému žádnou šanci. To, co se dělo potom, jen těžko nazvat fotbalem. Bojovalo se, to ano, ale hlavně mezi šestnáctkami. Bez slušné kombinace, nebo překvapivých brejků atd. Svratka v prvním poločase pak už zahrozila jen nepřehledným závarem před naší brankou, po kterém si Tišnovský dal málem vlastní gól. Naše ofenzíva vyprodukovala jen dvě hlavičky Samuela Čuse po rohových kopech. První šla nad branku, druhá přesně do rukou velezkušeného prvoligového brankáře Svratky Martina Doležala. Do našich karet nezahrálo ani brzké střídání klíčového hráče týmu z Komína Karla Kroupy mladšího, který musel odstoupit už ve 20. minutě pro zranění po nevinně vyhlížejícím souboji s Davidem Abdulaiem.

Poločasová »bouřka« v kabině bohužel změnu v naší hře do druhé půle nepřinesla. V 57. minutě střílel hostující Martin Bednář z dobré pozice nad branku, náš Ridwanullah Adejumobi trefil krátce na to technickou střelou břevno. Více vzruchu přinesl až závěr, kdy se do útoku vysunul kapitán Kubík. Ale zase z toho byly jen dvě tři pološance. Naopak hosté mohli už v nastaveném čase svou výhru pojistit. Po brejku šli dva sami na jednoho obránce a na prakticky prázdnou branku, ale lob Jakuba Sedláka odrazilo břevno.

REPORT: SK Moravská Slavia

FOTO: Luboš Stehlík



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Těžko se mě zápas hodnotí. Vlastně ani není co hodnotit. Vstoupili jsme do zápasu tím, že jsme vlastní chybou dostali gól z penalty. Ale tohle určitě nerozhodlo. To byl jen jeden gól, měli jsme dost času to otočit. Jenže celý zápas jsme hráli špatně. Vůbec ne kombinačně, všude jsme byli pozdě, druhé balóny jsme nesbírali vůbec. V prvním poločase jsme si nevytvořili žádnou gólovku. Ve druhém, až když jsme poslali do útoku Kubíka a hráli jsme na dva útočníky, tak tam byly nějaké nákopy a měli jsme tam nějaké závary a břevno. Ale to všechno je pořád málo. Bylo to úplně něco jiného než v Pohořelicích. Tam jsme se nebáli hrát, věřili jsme si, kluci si dovolili chodit do soubojů jeden na jednoho a vyhrávali je. Uměli jsme je přečíslit a vytvářeli jsme si šance. Dnes tady z toho nebylo vůbec nic, takže z toho těžko můžete bodovat.

FC Svratka Brno
Jiří Pecha (trenér): Zatím se nám to tak všechno nějak sešlo, že jsme třikrát vyhráli 1:0. Dvakrát venku a jednou doma venku. Každý zápas v této soutěži je těžký. Týmy jsou v podstatě na stejné úrovni a je to i trošku o štěstí. Ale myslím si, že dnes kluci byli připraveni dobře a že jsme vyhráli zaslouženě. Zranění Karla Kroupy mělo na zápas obrovský vliv, protože Karel je pro nás velmi důležitý hráč obraně. Svými zkušenostmi umí číst hru a řídí kluky před sebou. Takže to opravdu byl zásadní zásah do naší hry, ale na druhou stranu si hrozně cením toho, že po jeho vystřídání kluci tu jeho roli převzali a dotáhli to do vítězného konce.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - S. Čus [-] , O. Kubík [-] , A. Podzámský [-] , L. Gruber [-] (85. J. Bartkovič [-] ) - D. Baránek [-] (68. R. Suchomel [-] ) , R. Adejumobi [-] , O. Havelka [-] , L. Roštínský [-] , D. Síleš [-] - D. Abdulai [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - M. Bednář [-] , R. Zadorozhnyi [-] , M. Tkach [-] (78. T. Cebák [-] ) , D. Řezník [-] , I. Gabriel [-] (91. J. Sedlák [-] ) , V. Malishevskyy [-] , K. Kroupa [-] (20. J. Čurda [-] ) , M. Čápek [-] , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

Počet diváků: 145. Rozhodčí: Pátek David - KRON Dávid, KUČERA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích