Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát neudržel dvakrát vedení a s Pohořelicemi se rozešel smírně - FOTO


9

Ve výborné formě hrající Kunštát na svém hřišti přivítal nepříjemného soupeře z Pohořelic a pro diváka to bylo velmi atraktivní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku se hrálo ofenzívně. Více šancí si vytvořili domácí. Po jedné takové jsem inkasovali hned v 7. minutě, kdy po nedůrazném odehrání míče do bezpečí se trefil s třiceti metrů ranou pod břevno domácí hráč Janíček M., 1:0. Ve 20. minutě se nám zranil hráč Ríša Koch a museli jsme nuceně střídat. Do hry se dostal Bóďa Lang, který se bohužel do poločasu stihnul také zranit. Domácí pokračovali ve své naučené hře, kdy vybízeli své krajní hráče k průnikům za naši obranu. My jsme se snažili hrát obezřetně a sami podnikat protiútoky. Jeden takový se nám podařilo využít. Po dlouhém pasu na středního útočníka jsme dostali míč do lajny a po centru z pravé strany svým důrazem srovnal Zbyněk Petrásek, 35. minuta. Domácí promarnili v 1. poločasu více šancí a mohli to být oni, kdy mohl jít do kabin ve vedení. Poločas 1:1.

Do druhé půle jsme nastoupili posíleni o Dmytru Yatsynu, který hru velmi oživil a také s vědomím, že nechceme, aby se domácí dostávali do rychlých breaků dlouhými míči za naši obranu. Tohle se nepodařilo, i když jsme měli v tu chvíli více ze hry, domácí snadným nákopem přehráli celou naši obranu a zvýšili na 2:1, 48. minuta, Štencl M.. To chvíli předtím ze stejné situace trefili tyč. Hra plynula ve stejném stylu, ale postupně jsme přebírali otěže utkání. Byli jsme mnohem nebezpečnější. Po 60. minutě jsme si vytvořili více šancí než domácí borci. Po sérii kombinací kolem šestnáctky Kunštátu, jsem srovnali po centru zleva na 2:2, hlavou se prosadil Zdeněk Matoušek, 77. minuta, 2:2. A vytvářeli jsme si další šance, v poslední minutě řádné hrací doby měl na svých kopačkách vítězný gól kapitán Michal Ševčík, ale bohužel svou jedovatou polostřelou snad z posledních sil bránu z hranice šestnáctky netrefil.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Proti Pohořelicím jsme měli výbornou půlhodinu. Po krásné brance Martina Janíčka jsme tempo hry ještě vystupňovali a byli několikrát blízko druhému gólu. Hosté ale náš herní tlak ustáli a našli sílu i na gólovou odpověď 1:1. Hned na začátku druhého poločasu nás do vedení poslal po krásné akci Marek Štencl. Za stavu 2:1 jsme tam opět měli možnosti rozhodnout zápas. Bohužel se nám to nepodařilo dotáhnout do konce. Pohořelice byly v závěrečném úseku hry lepší a nebezpečnější. V 77. vyrovnaly na 2:2, my už jsme nenašli sílu na odpověď. Všichni naši hráči byli po zápase hodně zklamaní. Z pohledu nastavení do hry, zaujetí a předvedeného nasazení jim ale nemám co vyčíst. Jedeme dál! Pohořelice byly dnes silným soupeřem, který se v zápase ani jednou nevzdal. Předvedly velmi dobrou organizaci hry v defenzivě, v ofenzivě věděly přesně co chtějí hrát a měly výborné útočné standardky. Myslím si, že pro diváky velmi atraktivní fotbal.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Musím ocenit kvalitu domácího týmu, kteří mohli rozhodnout utkání už v 1. poločasu. Hrají fotbal, který rozhodně nenudí. Celkově zápas musel diváky bavit, byl napínavý až do konce. Naše hráče musím pochválit za bojovnost a o to, že jsme chtěli strhnout vítězství až do konce utkání a to i přesto, že jsme přijeli bez několika důležitých hráčů. Nakonec jsme mohli i vyhrát, ale bod bereme. Pro mě je důležitější, jakým způsobem hráči k zápasu přistoupili a jakou hrou jsme se prezentovali. Díky všem za to.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (67. D. Macko [-] ) , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] (90. L. Stejskal [-] ) , L. Málek [-] , T. Videman [-] (60. J. Baňa [-] ) , F. Adamec [-] (67. D. Hanák [-] ) , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - Z. Petrásek [-] , F. Kříž [-] , T. Kůra [-] , J. Sovka [-] - M. Ševčík [-] , R. Koch [-] (21. B. Lang [-] ) , Z. Matoušek [-] , D. Ostrovka [-] (90. J. Zbránek [-] ) , P. Horáček [-] - P. Hron [-]

ŽK: 59. P. Hron , 75. Z. Petrásek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - KUBEC Radek, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

Kunštát dobrou formu na domácím hřišti potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích