Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá Hora vyzrála na Doubravici dvěma góly v závěru


Branky


10

Utkání sousedů ze středu tabulky slibovalo vyrovnaný průběh se ziskem 3 bodů pro domácí. Diváci byli zvědaví, v jakém rozpoložení je SKD po náročném 3 zápasovém týdnu přivítají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání domácí podržel vynikající brankář Podloucký. Nedáš, dostaneš, stále platí. Domácí se prosadili v 5. minutě, kdy přesný centr Vacha zakončil přesnou hlavičkou Holomek. Šance se střídaly na obou stranách, avšak bez přesného zakončení. Po nepřesnosti ve středu pole se hostům podařilo vyrovnat, kdy se prosadil Širůček. Důležitý moment nastal ve 36. minutě, kdy viděl červenou kartu hostující Štěrba a hosté šli do oslabení.

Domácí si v druhé půli uvědomovali výhodu jednoho muže navíc a do soupeře se pořádně zakousli. Šance za šancí, jenže žádná se neujala. Prudkou střelu Dvořáka likvidoval hostující brankář, následnou šanci Dovrtěla zastavila až tyčka. Tlak, ze kterého ústily další střely se však neujal a postupně upadal. Poslední velkou příležitost měl po standartní situaci Dvořák, který opět nemířil přesně mezi tyče. Poté se ke slovu dostali hosté a převzali otěže zápasu. Dvěma góly v poslední desetiminutovce se dvakrát prosadil striker Abrahám a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Hosté v 10 poctivě bránili, do šancí jsme se dostali, ale nedokázali přesně zakončit. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, dělá naše obrana fatální hrubku, kterou zkušený útočník dokázal potrestat. Trestuhodné zahazování šancí a hrubé chyby v obraně rozhodly o zisku 3 bodů pro hosty.




Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , T. Vach [-] , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , J. Daněk [-] (46. Z. Vach [-] ) , M. Daněk [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] (86. A. Svoboda [-] ) , M. Daněk [-] (13. M. Dvořák [-] )

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - M. Šafr [-] , J. Šebek [-] (90. B. Šváb [-] ) , Z. Širůček [-] , R. Štěrba [-] - L. Chládek [-] , M. Jarůšek [-] , D. Štěrba [-] - M. Abrahám [-] (90. D. Hlaváček [-] ) - P. Honsnejman [-] (76. T. Vaněk [-] ) , J. Stupka [-]

ŽK: 27. R. Štěrba , 77. L. Chládek , 90. J. Šebek . ČK: 36. R. Štěrba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁK Ivo - CHLADIL Patrik, ŠENKÝŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích