Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště zvládlo další klíčový zápas


Branky


9

Týniště navázalo na domácí výhru s Hořicemi a v Lázních Bělohrad si stylově došlo pro jistotu záchrany. Gólově se blýsklo duo Kollár-Provazník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Týniště

Hosté vstoupili do utkání parádně, když se už ve 14. minutě dostali do vedení. Ottmar dlouhým pasem za obranu našel přesně Provazníka, který si míč skvěle zpracoval a překonal Horáka. V 18. minutě bylo na týnišťské lavičce ještě veseleji, Kadav vyvezl míč a průnikovou přihrávkou našel rozběhlého Kollára, který střelou na přední tyč zvýšil na 2:0. Hostující kapitán udeřil do poločasu ještě jednou, když ho ke skórování vyzval aktivní Provazník.

Dva rychlé góly potvrdily vítězství hostů

Týniště o své výhře rozhodlo dvěma slepenými góly v rozmezí dvou minut. V 65. minutě využil špatného výběhu domácího gólmana Provazník a bylo to už 4:0. O chvíli později Ottmarův výkop dolétl až do vápna domácích, kde si obránci dávali přednost, čehož využil Provazník a završil svůj hattrick. V 70. minutě korigoval na konečných 5:1 Wagenknecht



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Opět podobný scénář jako v předchozích utkáních. Do poločasu necháme Týniště rozhodnout a po přestávce se snažíme hrát. Bohužel to děláme soupeřům příliš jednoduché. Jednoznačná a zasloužená výhra hostí.

SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Na horkou půdu do Bělohradu jsme jeli s respektem,ale s cílem vyhrát a definitivně se zachránit. Od úvodu jsme dominovali, diktovali tempo hry a do 10. min. měli 3 šance. Poločasový výsledek byl s respektem k soupeři milosrdný, šancí jsme měli jako za celé jaro. 2. pol. hosté udělali změny, my jsme na 15 min. vypadli z tempa, ale do gólovek jsme domácí nepustili. Naopak jsme během 2 minut vstřelili dvě branky a další šance nevyužili. Hráčům děkuji za přístup, nejlepší výkon jara a záchranu v KP!



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - J. Kracík [-] , T. Nezbeda [-] (74. M. Rychecký [-] ) , J. Wagenknecht [-] (74. M. Kracík [-] ) , D. Kulhánek [-] , P. Horáček [-] (46. J. Tázlar [-] ) , J. Loner [-] , M. Truneček [-] , J. Kněžourek [-] (46. L. Pour [-] ) , J. Odvárko [-] (46. J. Jezbera [-] ) , J. Hrnčíř [-]

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - A. Provazník [-] (90. D. Holman [-] ) , D. Šedivý [-] , M. Cvejn [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (62. J. Winkler [-] ) , J. Forejtek [-] (83. Š. Kouba [-] ) , V. Nedomanský [-]

ŽK: 4. M. Truneček , 36. P. Horáček , 72. J. Kracík , 89. L. Pour - 15. J. Forejtek , 55. T. Voda .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: KLEMENT Martin - VÍTEK Pavel, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Škoda
Tip experta: výhra hostů

Horká půda Lázní Bělohrad určitě není pro žádného soupeře lehkým oříškem, ale věřím a doufám (směje se), že Týniště prokáže své kvality a nedovolí domácím plný bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích