1:3
(0:1)
27. D. Horniak (p.)
70. D. Horniak (p.)
93. P. Boudný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan díky dvěma penaltám vítězí


Branky


75. M. Mikulášek - 27. D. Horniak (p.) , 70. D. Horniak (p.) , 93. P. Boudný
4

Petřvald nepotvrdil slušnou formu, doma padl s Havířovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Slovanu

Začátek zápasu patřil Slovanu, hosté diktovali tempo hry a drželi míč po většinu času na svých kopačkách. Přesto si první vážnou šanci vypracoval Petřvald, který hrozil hlavně z brejků, a právě po jednom z nich si mohli hosté oddechnout, když domácí útočník zakončoval v dobré pozici vedle. Slovan svou převahu potvrdil ve 27. minutě, Krzyžánkovo sólo v pokutovém území nedovoleně zastavil obránce Petřvaldu a pískala se tak penalta. K ní se postavil již tradiční exekutor David Horniak, a nemýlil se ani tentokrát - 0:1. Hosté z Havířova nepolevili a dále tlačili, z jejich aktivity plynula spousta rohových kopů, ty zůstaly nevyužity. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Domácí museli otevřít hru

Obraz hry ve druhé půli vypadal až do 70. minuty stejně jako v té první, potom byl v šestnátce stažen k zemi Horniak a sám se postavil ke své druhé penaltě v zápase, kterou také proměnil. Dvougólový náskok dodal hostům klid na kopačky, naopak domácí Petřvald musel otevřít hru. Po sérii náhodných odrazů míč doputoval až k domácímu Mikuláškovi, kterému se podařilo snížit stav utkání na 1:2. V závěru zápasu posílal Petřvald každý míč před bránu a ve velkém počtu se hrnul do útoku, otevřené obrany tak v nastavení mohl využít Boudný a pečetil výhru Slovanu 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Trenér Milan Slováček: "Zápas začal opět několika šancemi na naší straně, ale koncovka nebyla optimální, když jsme měli vystřelit tak jsme zase někoho hledali až z toho nebyla ani střela. Otevřít skóre nám pomohla až nařízená penalta, která byla za jasné podražení Krzyžánka. Tu proměnil Horniak do konce poločasu měl každý tým ještě jednu šanci, ale gól nepadl. O poločase jsme udělali střídání, které nám pomohlo oživit útok. Začátek poločasu byl bez větších šanci na obou stranách až v 70. minutě byla nařízená druhá penalta v utkání pro Slovan a opět Horniak nekompromisně proměnil. V tu chvíli jsme si mysleli, že už to nějak dohrajeme, ale domácím se hned podařilo snížit a drama bylo na světě. Domácí hrozili hlavně ze standardních situací, kterých měli hodně, ale skvělá obrana se skvělým gólmanem nepustila domácí do gólové šance a tak v nastavení přidal třetí gól Boudný a Slovan si připsal důležité tři body do tabulky. Chtěl bych pochválit celý tým jak to odmakal a oddřel a taky Horniaka, který obě penalty proměnil s naprostým klidem a přehledem, díky! My jsme Slovan!"



Sestavy


SK Slavoj Petřvald
D. Molnár [-] (46. K. Nguyen [-] ) - P. Nemeth [-] , A. Mlčoch [-] (64. R. Škuta [-] ) , L. Doležal [-] , J. Vanečko [-] , P. Slavičínský [-] , V. Strouhal [-] (55. Š. Levanský [-] ) , J. Novák [-] , M. Vachtarčík [-] , J. Podeszwa [-] (70. M. Mikulášek [-] ) , L. Šimek [-]

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - R. Krzyžánek [-] , M. Zdražil [-] (77. P. Boudný [-] ) , R. Teplanský [-] (46. A. Pittner [-] ) , M. Klimek [-] , T. Timp [-] (80. O. Maslov [-] ) , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] , M. Zagóra [-] (61. R. Čubok [-] ) , J. Doubek [-]

ŽK: 40. J. Vanečko , 56. L. Doležal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - BUREŠ Stanislav, PÁNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza