Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Herálec


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velkým tlakem domácího týmu kdy se po perfektní nahrávce Pátka trefil už ve 3 minutě Lacina. Herálec dál pokračoval v nátlakové hře, kterou v 9 minutě využil Stoličný. Další šance Herálce zůstaly nevyužity, ale ve 36. minutě se po perfektní nahrávce Páši trefil ve skluzu Dvořák a domácí odcházeli do kabin s náskokem 3 gólů. 
Jeřišno se osmělilo po příchodu z kabin a krásnou akci zkorigovalo výsledek na 3:1, poté se několikrát vyznamenali oba brankáři. 

Jeřišno se osmělilo po příchodu z kabin a krásnou akci zkorigovalo výsledek na 3:1, poté se několikrát vyznamenali oba brankáři. Na skóre se již nic nezměnilo, domácí chválí kromě brankáře i Lacinu s Pátkem, u hostů se dařilo brankáři Doležalovi



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Vladimír Vašák, trenér Herálec - v první půli jsme měli mnoho šancí a vypracovali jsme si pohodlný náskok. Jeřišno se osmělilo po příchodu z kabin a krásnou akcí zkorigovalo výsledek na 3:1, poté se několikrát vyznamenali oba brankáři. V nervóznim závěru už se kromě žlutých karet nic zvláštního nestalo a tak Herálec potvrdil svoji roli favorita.:

TJ Viktorie Jeřišno
Ladislav Mrázek - Jeřišno: Domácí tým zvítězil zaslouženě, rozhodl již náskok z prvního poločasu.:



Sestavy


TJ Sokol Herálec
T. Kříž [-] - J. Bucl [-] , J. Pátek [-] , M. Páša [-] - D. Lacina [-] , O. Král [-] , R. Komůrka [-] , M. Dvořák [-] (80. J. Novák [-] ) - V. Vašák [-] (87. J. Prokop [-] ) , M. Stoličný [-] , J. Žatečka [-]

TJ Viktorie Jeřišno
P. Doležal [-] - J. Kárník [-] , J. Stehlík [-] , P. Oswald [-] , J. Oswald [-] - L. Marek [-] , Z. Doležal [-] - V. Bělák [-] , A. Šťastný [-] , J. Šťastný [-] (80. M. Němec [-] ) , M. Šťastný [-] (66. M. Mejtský [-] )

ŽK: 26. M. Stoličný - 25. Z. Doležal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÓŽI Petr - DRAŠTÍK Luboš (N), DUŠEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů