Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčápy po skvělém prvním poločase vyhrály s Hrotovicemi


Branky


21

V zápase dvou týmů z první poloviny tabulky, vyzněl lépe pro domácí tým z Výčap, který hlavně díky skvělému prvnímu poločasu zvítězil nad Hrotovicemi 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl první poločas

V nedělním utkání na své půdě Výčapy přivítaly tým z Hrotovic. Vzhledem k umístění obou týmů v přední části tabulky, diváci jistě očekávali dobrý fotbalový zážitek. A co se týká branek, určitě se nenudili. Hned ve druhé minutě domácí podnikli rychlý průnik obranou a Ondřej Dufek otevřel skóre. Netrvalo ani pět minut a domácí se radovali podruhé brankou Davida Zmeškala. Hrotovice ani za dvoubrankového rozdílu neztráceli hlavu a snažili se o zvrat. Náznak přišel hned po dvou minutách, kdy po nahrávce Tomáše Ondráčka snížil prudkou střelou Tomáš Hadraba. Radost hostům ale dlouho nevydržela, ve 25. a 26. postupně zvýšili domácí Ondřej Dufek a Jan Kopeček. Těsně před koncem první poloviny ještě jednou zvýšil Ondřej Dufek a do šaten se tedy šlo za stavu 5:1 pro domácí celek.

Hosté už jen snížili

Do druhé půlky nastoupily oba týmy trochu klidněji. Hosté vzadu hráli jistěji a za celý poločas už nepustili soupeře do větších akcí. Naopak sami si pár šancí vytvořili, proměnit se ale podařilo pouze jednu, kdy pokutovým územím pronikl až před domácího brankáře Semeráda Michal Blatný a střelou k tyči se nemýlil a alespoň tak snížil velký brankový rozdíl. Za vítězství 5:2 si tedy domácí Výčapy připsaly tři body a upevnily si třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Trenéři hostů: Bohužel poslední dobou nehrajeme hru, která nás dřív zdobila a dalo se na ni koukat. Ani ve Výčapech se nám úplně nedařilo, dostali jsme několik zbytečných branek, které nás položily na lopatky a velký brankový rozdíl jsme již nedokázali stáhnout.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - J. Jonáš [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] (70. L. Nikrmajer [-] ) , O. Dufek [-] (60. V. Nikrmajer [-] ) , J. Kopeček [-] (79. M. Dobeš [-] ) , D. Zmeškal [-] (79. R. Petříček [-] ) , S. Merta [-] , R. Večeřa [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Blatný [-] , J. Hadraba [-] (59. M. Mlejnek [-] ) , T. Ondráček [-] (52. P. Padělek [-] ) , J. Petřek [-] , M. Svoboda [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] , L. Škoda [-] , F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-] (80. L. Nevtípil [-] )

Hráči zápasu: O. Dufek .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - SVOBODA Vladimír, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Souboj sousedů v tabulce. Víc věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyčapy se chytli a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

To by mohlo být pro diváky koukatelné... remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů