Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín zaskočil výhrou Nové Syrovice na jejich hřišti


Branky


20

Nečekanou výhru si připsali fotbalisté Předína, když na půdě Nových Syrovic zvítězili 4:2 a připsali si třetí výhru v řadě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V nedělním fotbalovém zápase se Nové Syrovice střetli s dobře připraveným mužstvem z Předína, který se snažil hrát fotbal. Mokrý terén nahrával k rychlé hře ale taky dosti nepřesnostem. V první půli byli šance na obou stranach. První vážnou šanci měl Jan Železný, který si navedl balon za vápnem ke střele, ale trefil pouze břevno hostující branky. Poté se dostal do úniku Veselý, který naopak orazítkoval tyč. Ale jak se říká při známém pořekadle, nedáš- dostaneš trestali na druhé straně hosté. Předín totiž udeřil z rohového kopu, když ve 36. minutě Patrik Šindelář otevřel skóre -0:1. O pět minut později ze standartky Novák vyrazil balon před sebe a Filip Dvořák nikým nezachycený uklidil míč do domácí sítě -0:2. Aby to nebylo málo Z rohu Syrovic o dvě minuty později utekl opět Filip Dvořák, který předložil balon Machovcovi a ten nahrávkou nepohrdnul -0:3. Nové Syrovice však zbraně nesložili a v 45. minutě hlavou snížil Robin Janoušek na 1:3.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli hosté hlídali náskok a Nové Syrovice naopak hráli otevřeněji, což v 70. minutě si Patrik Šindelář  navedl balon z poza vápna a svou druhou brankou v zápase krásně uklidil míč za Novákova záda -1:4. Nové Syrovice pak již jen snížily z penalty v 75. minutě zásluhou Tomáše Langa na konečných 2:4 pro hosty z Předína.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Kratochvíl Jiří, trenér: Hosté si dneska zasloužili vítězství byli více odhodlaní a šli jsi za tím.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Pro nás určitě těžký zápas, kdy v začátku utkání byly síly velmi vyrovnané a domácí měli nebezpečné šance. Naštěstí jsme prolomili smůlu z minulého týdne a v produktivní 7 minutovce dali důležité góly. Po delší době jsme jako tým odvedli opravdu dobrý výkon a mohli se tak radovat z výhry.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , J. Dubský [-] (66. O. Sosnar [-] ) , R. Janoušek [-] (75. J. Vlček [-] ) , J. Houserek [-] , L. Veselý [-] , D. Růžička [-] (75. M. Dubský [-] ) , M. Havelka [-] , J. Železný [-] (66. T. Lang [-] ) , M. Procházka [-] , O. Dubský [-] (46. J. Pojezný [-] )

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] , K. Babor [-] , V. Hekrle [-] (72. T. Vrbka [-] ) , V. Báňa [-] , M. Dohnal [-] (66. V. Kos [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (78. M. Petrů [-] ) , P. Šindelář [-] , P. Machovec [-]

ŽK: 14. O. Dubský , 57. L. Veselý , 68. M. Sosnar , 72. M. Procházka , 82. J. Pojezný . ČK: 87. M. Sosnar .
Hráči zápasu: P. Šindelář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ROUPEC Tobiáš, FERDAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Těžko tipovat tenhle zápas. Zkusím domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Musíme napravit prohru z Lipníka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích