Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč v Chlístově nezaváhalaa


Branky


20

Fotbalisté Starče si přivezli z Chlístova vysokou výhru 6:0 a snaží se držet v první polovině tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Stařeč nastoupila do utkání v Chlístově s vysokým presingem, ten na domácí platil. Hosté šli brzy do dvoubrankového vedení. Na první gól Strouhu v 9minuté navázal v 11 minutě Zejda. Kdyže ten samý hráč v 22 minutě s pomocí tyčky proměnil samostatný nájezd bylo 3-0. Domácí se dopředu dostávali jen sporadicky za zmínku stojí dobrá Pokorného střela ze střední vzdálenosti, kterou hostující golman vytlačil na roh. Do poločasu se ještě hlavou prosadil hostující Kaňka stanovil tak poločasové skóre na 0-4. Zdálo se, že pro druhý poločas zůstává jediná otázka, a to výška skóre.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhé půlky domácí nastoupili výrazně lépe a víc se dostávali do hry. Ale výraznější gólové příležitosti nepřicházeli. Hosté si v úvodu druhé půlky také moc příležitostí nevypracovali, co prošlo zlikvidoval tradičně výborný Hagara v domácí brance. Na gól se v druhé půlce čekalo až do 71 minuty kdy se hlavou prosadil Roman Valíček. Ten samý hráč provedl ještě kosmetickou úpravu výsledky v poslední minutě utkání. Fotbalisté Starče Tak v tomto zápase splnili roli favorita a výhra z tohoto zápasu je posunula již na šestou příčku. Chlístovna opak stále uzavírá celkovou tabulku s pouhými pěti body. Teoretická šance přeskočit Blatnici však ještě stále existuje.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Utkání rozhodl výborný nástup Starče, která nás v úvodě utkání vůbec nepouštěla na svou půlku. Stařeč nám vůbec nesedí. Náš výkon zejména v první půlce nebyl dobrý, mírně řečeno.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Brestovský [-] , J. Ježek [-] , J. Seifert [-] (58. P. Brestovský [-] ) - M. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , K. Kocmánek [-] - P. Tkaný [-] (62. S. Rygl [-] ) - T. Kuchařík [-] , D. Holík [-] (62. V. Kučera [-] ) , J. Pokorný [-] (85. J. Boudný [-] )

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - R. Novák [-] (46. M. Stonáček [-] ) , J. Zejda [-] , M. Kaňka [-] , . Havlíček [-] , F. Strouha [-] (84. M. Bříza [-] ) , D. Lorenc [-] , P. Stuchlík [-] (46. D. Požár [-] ) , R. Ježek [-] , J. Uhlíř [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 35. T. Kuchařík , 68. J. Ježek , 80. S. Rygl .
Hráči zápasu: R. Valíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - GRANÁT Michal (N), STONÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Chlístov v minulém kole sice bodoval, ale v tomto duelu se jim to asi nepodaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů