0:1
(0:0)
88. M. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice i přes jediný gól zvítězily v Horním Újezdu


Branky


88. M. Kafka
19

Fotbalisté Hartvíkovic dokázali zvítězit na půdě Horního Újezdu jediným gólem v závěru zápasu a překvapivě si odvezli všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ve 23. kole přivítali domácí na svém hřišti tým Hartvíkovic. Domácí se v tomto zápase chtěli pokusit uhrát dobrý výsledek a nechat tak zapomenout na minulé kolo, kdy podlehli týmu Rokytnice. Zápas začal z obou stran velice opatrně. Hra se odvíjela ve středu hřiště po velké vápno. Obě mužstva si hlídala velice dobře svoji obranou linii. V prvním poločase měla obě mužstva na svém kontě po jedné větší šanci, ale ke gólu to nevedlo. Hosté měli o něco více ze hry a z toho i více rohových kopů. Obě mužstva šla tak o přestávce do kabin bez vstřeleného gólu. 

 

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli v závěru zápasu

Zásadní situací hned v úvodu druhého poločasu byla 48. minuta, kdy byl vyloučen za podkopnutí hráče soupeře domácí T. Vávra. Hosté získali početní převahu, kterou se snažili využít. Domácí se i v deseti snažili vymyslet nějaké přečíslení, rychlý brejk, ale vše bylo zmařeno v zárodku akcí. Domácí odolávali a zdálo se, že zápas bude ukončen dělbou bodů, ale to se bohužel nestalo. V 88. minutě se přeci jen po levé straně protlačil hráč hostů a přihrávkou pod sebe našel M. Kafku, který nasměroval míč na bránu domácích, kde si srazil míč do sítě domácí V. Pavlík. Hosté tak získali tři body v samém závěru utkání a po třech prohraných zápasech vřadě opět vyhrály a znovu to bylo na soupeřově hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Naše hra nebyla urovnaná. Snažili jsme se, ale pohledných a propracovaných akcí bylo málo. Někdy nám chyběla větší odvaha jít do vápna a zakončení. Bohužel oslabení o jednoho hráče skoro celý druhý poločas mělo vliv na konečný výsledek. Gól v závěru utkání moc mrzí, ale jsou tam pochybnosti, zda hráč hostí nepřihrával míč již za postranní čarou. Bohužel nikdo z kompetentních arbitrů na to nereagoval. Hosté tak urvali tři body. Snad i my budeme mít příště více štěstí. Soupeři gratuluji.

TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: V zápase se nám od začátku dařilo držet víc na balónu a diktovat tempo hry. Bohužel jsme si nedokázali vypracovat žádné větší příležitosti. Teprve až po vyloučení jednoho z domácích hráčů se dostavili i šance. V té největší trefil ze samostatného úniku Nováček tyč. Naštěstí jsme zůstali trpěliví a štěstí se přiklonilo na naší stranu a tečovanou střelou nedlouho před koncem jsme rozhodli.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - I. Csákány [-] , M. Ošmera [-] (80. F. Kuba [-] ) , M. Řezáč [-] , V. Pavlík [-] , J. Hanák [-] (80. J. Dulovec [-] ) , A. Bartes [-] (80. F. Varsányi [-] ) , P. Ciprys [-] , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] , A. Svoboda [-] (2. V. Štaffa [-] )

TJ Hartvíkovice
V. Ležák [-] - D. Outulný [-] (82. P. Vlk [-] ) - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] - D. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] , M. Záviška [-] , M. Sýkora [-] (37. M. Kafka [-] ) , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-]

ŽK: 82. J. Dulovec - 40. K. Sýkora , 80. P. Vlk . ČK: 49. T. Vávra .
Hráči zápasu: P. Ciprys - V. Ležák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tentokrát harťálu nevěřím, ale třeba překvapí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích