Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice “B” si po jasné výhře upevnily první pozici


Branky


9

Souboj týmů z opačných pólů tabulky překvapení nenabídnul. Přibyslavice nasázely osm branek a porazily předposlední Blatnici “B”.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok na začátku zápasu

Blatnice vstoupila do zápasu aktivně. Hned po rozehrávce hosté zaskočili domácí tým rychlou kombinací po levé straně a po zákroku brankáře Kourka zahrávali rohový kop. Při rohovém kopu byli hosté důraznější, k zakončení se dostal Tomšíček a ve 2. minutě otevřel skóre - 0:1. Takový vývoj před zápasem mnoho fanoušků neočekávalo. Po gólové facce se domácí začali pomalu probouzet. Po individuální akci Čejky a centru z levé strany vyrovnal hlavou na 1:1 Caha. Domácí se tlačili do šancí, ale dlouho se z žádné příležitosti nedokázali prosadit. Až ve 39. minutě napřáhl z 20 metrů Tajovský a výstavní ranou trefil horní roh brány - 2:1. O pár minut později se po centru Čermáka z pravé strany prosadil důrazný Pacal. Do kabin se šlo za stavu 3:1.

Přibyslavice kontrolovaly zbytek zápasu

 

Domácí vstoupili do druhé půlky o poznání lépe. Ve 48. minutě se v pokutovém území dobře zorientoval Čermák a z otočky zvýšil na 4:1. V 55. minutě domácím pořádně zatrnulo. Hostující hráč nešťastně upadl na domácího brankáře Kourka, který nebyl schopen v utkání pokračovat. V bráně ho tedy musel zastoupit obránce Čejka. Právě po jeho dlouhém odkopu a přihrávce Čermáka se prosadil v 65.minutě aktivní Dvořák. O pět minut později se z vápna znovu prosadil Čermák a svým druhým gólem v zápase navýšil skóre na 6:1. Utkání už se poté spíše dohrávalo. V 86. minutě se po náběhu do otevřené obrany hostí dostal Sekerka, který se po precizní přihrávce Moláka ocitl tváří v tvář brankáři Martínkovi a nemýlil se - 7:1. Minutu před koncem přidal další branku Pacal po přihrávce Čermáka a upravil tak skóre na konečných 8:1. Na tradiční pouťový zápas v Přibyslavicích přišlo 100 lidí, kteří viděli úspěšný obrat domácích a velké množství branek. Přibyslavice “B” si díky této výhře a zaváhání Starče “B” upevnily pozici lídra soutěže s náskokem pěti bodů. Naopak Blatnice zůstává na předposledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Jakub Tajovský, hráč: Dnes jsme šli do utkání s jasným cílem a to vyhrát za 3 body a odskočit pronásledovatelům v cestě za postupem. I přes nepovedený start se ukázal charakter týmu a utkání jsme nakonec zvládli.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
M. Kourek [-] - R. Zelený [-] , J. Pacal [-] , D. Suchánek [-] , F. Dvořák [-] , L. Drapák [-] , Z. Caha [-] , M. Karafiát [-] , M. Čejka [-] , M. Molák [-] , O. Veškrna [-]

SK Blatnice B
V. Martínek [-] - L. Tomšíček [-] , J. Chrásta [-] , A. Rivola [-] , V. Šabatka [-] , Z. Veselý [-] , M. Trnka [-] , T. Pokorný [-] , L. Papoušek [-] , P. Trnka [-] , D. Chrásta [-]

Hráči zápasu: T. Čermák - L. Tomšíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JÁN Jiří - VEJMĚLEK Lubomír (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích