Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko nedalo Želetavě “B” šanci


9

V Lesonicích se hrál ofenzivní fotbal bohatý na góly. Domácí Podhorácko sice obdrželo první branku, ale potom přebralo otěže utkání a dominantním výkonem si došlo pro výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup utkání vyšel lépe Želetavě “B”

Podhorácko chtělo napravit předchozí dva jarní neúspěchy z domácího hřiště. Začátek zápasu však vyšel lépe hostujícímu celku. Želetavský stoper vybídl centrovaným balonem střelce Jičinského, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Potom začal úřadovat domácí David Ledecký. Ten se během sedmnácti minut dokázal třikrát prosadit. Ve všech případech utekl hostující obraně a proměnil své šance. Ve 40. minutě po hattricku Ledeckého svítilo na výsledkové tabuli skóre 3:1. O tři minuty později dokázal domácí Sapík obejít gólmana a zakončit do prázdné brány - 4:1. Do konce poločasu se už nic významného neudálo.

Podhorácko si v druhé půli otevřelo střelnici a šestkrát udeřilo

Domácí celek si pohlídal vstup do druhé půle. Karásek, který obvykle zastává pozici gólmana, dostal v tomto zápase příležitost v poli. Ve 46. minutě prokázal své kvality, když dokázal po chybě hostující obrany zvýšit na 5:1. Želetavský Průša potom získal ve vápně balon a střelou na zadní tyč snižoval na rozdíl tří branek - 5:2. Šestou branku Podhorácka vstřelil po krásné sólové akci Procházka. O minutu později vstřelila Želetava svůj třetí gól, kdy Vrbka dokázal zužitkovat průnikovou přihrávku. V 74. minutě se znovu dokázal prosadit Procházka. Mladý obránce se pověsil do vzduchu a hlavou nedal golmanovi šanci - 7:3. Po dalších sedmi minutách přidal gól Podhorácka Wurschy, jehož střela prošla mezi nohama hostujícího golmana. Po střele na pravou tyč následně snižoval Jičinský, který si připsal druhý gól v utkání - 8:4. Domácí mužstvo navýšilo skóre utkání na 9:4, když si s krásnou přihrávku dokázal poradit Roman Ledecký, který se před prázdnou bránou nemýlil. V samotném závěru definitivně pohřbil naděje hostí Bém, který stanovil konečné skóre zápasu - 10:4. Podhorácko nepotvrdilo roli outsidera zápasu a jednoznačně porazilo Želetavu “B” rozdílem třídy. Podhorácko si tak upevnilo deváté místo v tabulce a vyhlíží další posun směrem vzhůru. Želetava “B” nedokázala využít klopýtnutí Starče “B” a zůstává na třetí pozici. V dalším kole se utká Podhorácko se Starčí “B”. Želetava bude hostit na domácím hřišti Kouty “B”.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Roman Ledecký, hráč: "Do utkání jsme šli s respektem k soupeřovi, věděli jsme že budou silní na míči a že jsou pomalejším týmem. Využili jsme naší rychlosti a díky tomu jsme dali krásných 10 gólů. Po zápase jsme to samozřejmě pořádně oslavili.“

Sokol Želetava B
Karel Vanžura, hráč: “Dnes jsme hráli v oslabené sestavě, ze základu nám chybělo 6-7 hráčů. Hráli jsme v rámci svých možností. Fyzicky jsme nestačili na mladý mančaft Podhorácka a podle toho vypadá i výsledek zápasu 10:4.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Karásek [-] - M. Klíma [-] , M. Bulička [-] , A. Sapík [-] , M. Bém [-] , Z. Špička [-] , F. Nováček [-] , O. Karásek [-] , R. Ledecký [-] , L. Sláma [-] , L. Procházka [-]

Sokol Želetava B
A. Hoch [-] - K. Vanžura [-] - O. Vacek [-] , T. Janiček [-] , P. Vranka [-] , M. Jičínský [-] , T. Veselý [-] , M. Hybner [-] , M. Ondráček [-] , D. Jičínský [-] , T. Vrbka [-]

ŽK: 85. D. Jičínský .
Hráči zápasu: D. Ledecký - M. Jičínský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - FERDAN Roman (N), KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů