1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polici se překvapení nekonalo. Jakubov si došel pro výhru.


Branky


76. R. Kantner - 22. M. Kabelka , 41. M. Dunkler , 44. P. Dvořák , 46. R. Jelínek (p.) , 86. J. Vydourek
9

Jakubov přijel do Police s cílem odčinit dvě těsné porážky z posledních kol. Ani Police nechtěla své věrné příznivce v domácím zápase zklamat. Střetnutí pátého a desátého celku tabulky nabídlo zajímavou útočnou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství šancí dokázal v prvním poločase proměnit pouze Jakubov

Od samého začátku se hrál otevřený fotbal s velkou řadou šancí na obou stranách hřiště. Hosté v úvodu spálili několik zajímavých příležitostí, do kterých se dostával především Novák. Ani domácí však nebyli bez šance. Hned tři vyložené šance zneškodnil výborně chytající gólman Jakubova Muzikant. Ve 22. minutě se hostující celek dočkal první branky po tečované střele Kabelky, kdy byl domácí brankář bez šance - 0:1. Od tohoto momentu začal Jakubov dominovat. Police otevřela hru, což potrestal ve 41. minutě Dunkler - 0:2. Klid na kopačky dodal hostům Dvořák, který se prosadil z hranice penalty. Míč poslal nechytatelně k tyči. Díky gólu do šatny si Jakubov vypracoval komfortní tříbrankový náskok, který se už do konce poločasu nezměnil - 0:3.

Penaltový zákrok a zranění domácího brankáře

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Jakubov dostával v úvodu druhé půle domácí celek pod tlak. Po hezké individuální akci se do vápna dostal jakubovský Dvořák, který byl zezadu faulován. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Exekutorem byl Jelínek, který se po přesné střele k tyči mohl radovat. Navýšil tak vedení Jakubova na 0:4. V druhé půli došlo k nepříjemnému zranění domácího golmana Svítila. Kvůli podezření na lehký otřes mozku byla Police nucena učinit změnu na brankářském postu. Brankářské rukavice si nasadil Coufal. V 76. minutě se prosadilo i domácí mužstvo. Polický útočník dokázal obejít dva hostující hráče a naservírovat míč do velkého vápna, kde Kantner vyhrál osobní souboj a přesně zakončil - 1:4. Domácí celek vstřelená branka nakopla a začal diktovat tempo závěrečných minut. Do žádné výraznější šance se i přes herní převahu Police nedostala. Naopak Jakubov v samotném závěru udeřil, kdy hezkou individuální akci předvedl Vydourek, který obešel hostujícího golmana a nekompromisně zakončil. Jakubov byl po celý zápas silnější v osobních soubojích a rychlejší na míči. Police nedokázala proměnit své velké šance a proto prohrála s Jakubovem.



Ohlasy k zápasu


Police
Jiří Dědek, hráč: “Je hrozná škoda, že na domácí zápasy chodí značně více hráčů než na venkovní zápasy. Vzhledem k hokejovému střídání v naší soutěži je to opravdu znát. Doufám, že se náš nový střelec (Radek Kantner) stále udrží na stejné vlně a bude dávat góly.”

Družstevník Jakubov
Vojtěch Vejmelka, vedoucí mužstva: “Od první minuty utkání jsme ovládali hru. Po spoustě zahozených šancí našeho útoku proměnil akci v gól Kabelka. Hosté poté svou největší šanci orazítkovali tyč. Před koncem poločasu se nám konečně začalo dařit proměňovat akce, kterými Dunkler a Dvořák uklidnili celý tým. Ve druhém poločase po faulu na Dvořáka proměnil Jelínek pokutový kop a hra začala ztrácet tempo. Hosté díky tomu využili naší nepozornosti a dokázali snížit. V závěru utkání výstavním lobem překonal gólmana hostí Vydourek.”



Sestavy



Družstevník Jakubov
M. Muzikant [-] - D. Fanta [-] , J. Smetana [-] , P. Dvořák [-] , R. Jelínek [-] , R. Říha [-] , M. Kabelka [-] , J. Dostál [-] , R. Kafka [-] , T. Vrbka [-] , J. Novák [-]

ŽK: 81. R. Kantner .
Hráči zápasu: R. Kantner - T. Vrbka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KARÁSEK Lukáš (N), KLÍMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů