2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ujčově se body dělily


Branky


17

Dle prognóz před utkáním, byl hostující tým jasným favoritem. Situace na hřišti však byla jiná a domácí nakonec zvládli vyrovnat a získat velmi cenný bod do tabulky. Hosté naopak klesli v tabulce za Hamry, na které ztrácí jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl

Před velmi slušnou diváckou kulisou a za ideálního počasí se hrál oboustranně velmi opatrný a úsporný fotbal. Kolem 30. minuty Ujčov úplně vypnul, hosté utáhli šrouby a vypadalo to, že zápas zlomí ve svůj prospěch. Branka ale nepadla a domácí hru přeci jen vyrovnali. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Divoký vývoj skóre v závěru utkání

Do druhé poloviny vstoupili oba týmy daleko aktivněji a tak si diváci přišli na své. Skóre otevřel dorážkou po rohu hostující matador Sedlák - 62. minuta 0:1. Ujčov však nesložil zbraně. Nakonec se zaslouženě dočkal vyrovnání. Nejhezčí akce utkání přišla v 80. minutě, kdy domácí bleskově z obrany dostali míč přesnými pasy až k nohám Radka Čuhela a ten věděl, co má dělat a vyrovnal na 1:1. Ujčov byl v euforii a zapomněl chvíli na sílu soupeře. A ten krutě trestal, Dvořák dostal přesný pas za obranu a prostřelil Bureše - 84. minuta 1:2. Ani tato ledová sprcha však Ujčov nezlomila. Taktika vše dopředu se vyplatila a kanonýr Čuhel se v 86. minutě prodral ke svému druhému zářezu na pažbě a opět srovnával, tentokrát na 2:2. Nervózní závěr už přinesl jen zbytečnou červenou kartu pro domácího Ondřeje Mareše. Diváci tak viděli velké fotbalové drama, kde dominovala spíše bojovnost a kvalita hry byla hodně v pozadí. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Na zápasy proti Bojda boys se vždy velmi těším a většinou je na co koukat, což se potvrdilo i tentokrát. Šli jsme do zápasu s odhodláním odčinit holomajznu z minulého týdne, což si myslím jsme alespoň bojovností splnili. Celkově se hrál spíše průměrný zápas, na obou stranách bylo k vidění spousta chyb. Z pohledu diváka lepší závěr utkání asi být nemohl. A remíza naprosto zasloužená. Mě mrzí zranění Míši Dvořáčka a hlavně další redko, které tentokrát obdržel Ogy po zbytečnému faulu z mladické nerozvážnosti. Chtěl bych ještě touto cestou pochválit sudího Landsmana, lepší sudí v Ujčově dlouho nebyl. V sobotu uzavřeme náš trojboj s čelem tabulky na hřišti aktuálního lídra soutěže v Hamrech. Očekávám tuhý boj a pokud to opět odjezdíme po prdeli, může se stát cokoliv. Ujčov pitcho a Dycky Jimramov

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (trenér): Zápas vůbec nemusel proběhnout, kdyby mě zúčastnění aspoň trochu věřili :-)). Na druhou stranu bychom neměli žízeň a diváci přišli o posledních deset minut, které úplně zastínili předchozích osmdesát. Po zápase jsem sháněl číslo na doktora Chocholouška, aby vyrazil pro celé naše mužstvo nebo ještě lépe narychlo domluvit týdenní pobyt na jihlavském uzavřeném oddělení 17B s výhledem na surikaty. Prej jsme měli jakýsi xG 19,13, ale zaprvé nevím co to je a zadruhé mě to uráží, takže s tím jděte do prdele -:). Teď chvíli vážně. Jarní forma je daleko od té podzimní. Přesto jsme si vypracovali ve druhé půli několik tutovek, ale zahodili jsme i nemožné. K tomu dva kýble vzadu, remíza a zdarec. Po zápase jsem byl nasranej, ale pět kousků s kámošem Pepíkem, kterej fotbalu vůbec nerozumí, takže jsme řešili možnost vyhynutí Vychuchola pyrenejského, mě hodilo do klidu a už to vidím trochu jinak. Nějakou cestu jsme urazili, někam se posunuli a nerozesereme se kvůli tomu, že se zrovna nedaří. Jinak respekt Oskar boys, rvali se o výsledek do posledního dechu. Po zápase jsme dostali pozvání na jejich červnové oslavy založení klubu a moc si toho vážíme a rádi přijedeme. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, Ujčov pitcho, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , Z. Josífek [-] , J. Mareš [-] , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] (11. M. Loukota [-] ) , P. Rotkovský [-] (59. P. Mareš [-] ) , P. Ryba [-] (68. J. Večeřa [-] ) , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , J. Sedlák [-] - M. Gregor [-] (84. D. Halva [-] ) , V. Peňáz [-] (60. . Novotný [-] ) , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] - M. Dvořák [-] , K. Šenkýř [-] (46. P. Borovský [-] )

ŽK: 22. K. Šenkýř . ČK: 90. O. Mareš .
Hráči zápasu: R. Čuhel - J. Sedlák , P. Sedlák .
Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady nejde jinak než výhra hostů. Pokud bude Jimramov hrát svoji hru, tak bych to viděl i na větší rozdíl ve skóre.