3:2
(2:1)
31. K. Jilg
89. J. Macholán (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Ujčova před domácím publikem přetlačili na jaře výsledkově tápající tým Křoví.


Branky


20. P. Ryba , 45. O. Jančík , 75. R. Čuhel - 31. K. Jilg , 89. J. Macholán (p.)
18

Za slunečného počasí byl k vidění vyrovnaný duel, který rozhodla lepší efektivita Ujčova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší start pro Ujčov

Od prvních minut bylo k vidění vyrovnané utkání, Ujčov se snažil o konstruktivní rozehru a Křoví naopak využívalo rychlé přenesení míče dopředu na útočníky. Jako první se radovala domácí družina. Ve 20. minutě se míč z postupné akce dostal až k nohám Radka Čuhla, který poslal přesný centr do vápna, nabíhající Pavel Němec nedosáhl, míč se dostal na zadní tyč, kde ho pohotově uklidil do sítě Přemek Ryba 1:0. Hosté zvýšili aktivitu a směrem dopředu byli hodně důrazní a nebezpeční. V 31. minutě Ujčov nezvládl ofsajdovou past a agilní Jilg bez problémů vyrovnal 1:1. Pak se hra přelévala mezi vápny, do kabin však šli spokojenější domácí. V 45. minutě unikal obraně Přemek Ryba, byl stažen a následoval přímák z vápna. Míč si vzal kapitán Jančík a přízemní střelou vedle zdi překvapil všechny, nejvíce asi gólmana Křoví 2:1.

Zisk tří bodů

Ve druhé půli to byli především hosté, kteří se hrnuli za vyrovnáním. Fanda Bureš v domácí bráně však opět čaroval. Navíc si připsal i asistenci, když jeho vysoký výkop propadl až k Radkovi Čuhelovi, který parádním dloubákem dal Ujčovu klid na kopačky - 75. minuta 3:1. Hosté vše vrhli do útoku, Ujčov tak hrozil pouze z brejků. Nakonec v 88. minutě ještě došlo ke korekci z penalty, kterou proměnil Macholán 3:2. Nervózní závěr si domácí pohlidali a po závěrečném hvizdu se mohli těšit ze zisku tří bodů. 


Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Před zápasem jsme se v kabině bavili, že to prostě urvem a vyhrajeme. Musím kluky pochválit, srdíčko tam bylo. Křoví hrálo dobře, mají vepředu velikou kvalitu a byly pasáže, kdy nás pěkně motali. Ale myslím že rozhodla větší vůle a efektivita v zakončení. Důležitá výhra, kdy jsme doufám definitivně odskočili spodním patrům tabulky. Příští týden máme volno a dáme se do kupy před derby ve Věchnově.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , P. Němec [-] (83. J. Čuhel [-] ) , V. Šikula [-] , J. Mareš [-] , P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (79. Z. Mitáš [-] ) , P. Ryba [-] (66. J. Večeřa [-] ) , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-] , P. Mareš [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - L. Štulpa [-] (83. M. Žák [-] ) , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] - M. Urbánek [-] , J. Mejzlík [-] , J. Dolníček [-] - L. Mencler [-] , K. Jilg [-] - D. Ševčík [-] (46. J. Macholán [-] ) , M. Žák [-]

ŽK: 26. P. Mareš - 24. M. Žák , 25. D. Ševčík , 56. J. Mejzlík .
Hráči zápasu: O. Jančík , P. Ryba .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - NEČESÁNEK Miloš (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou přece jenom na tom technicky lépe a myslím, že na půdě Ujčova nakonec těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích