Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si v záchranářském souboji poradila se Stříbrem. Před zápasem proběhla minuta ticha


Branky


23

Domácí fotbalisté před začátkem utkání chtěli minutou ticha vzdát hold zesnulému Jaroslavu Blovskému, který zručské prostředí v týdnu opustil a nyní už fandí fotbalu shora. Na počest právě Jardy, jak mu všichni v klubu říkali, chtěli domácí vyhrát, což se nakonec podařilo ve velkém stylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sice domácí v úvodu zápasu neproměnili nařízený pokutový kop, to je ale nezastavilo, aby se přeci jen neujali vedení. Do přestávky se prosadili Dominik MošnaJakubem Pěčem a do kabin tak fotbalisté Zruče odcházeli s klidnějšími hlavami.

 

Po výměně stran se více do hry dostali hosté, ale pouze do další inkasované branky, kterou měl na svědomí opět Jakub Pěč. Zápas se od té doby spíše dohrával, už se hrálo více v klidu a domácím se ještě podařilo dvakrát navýšit vedení. Nejdříve Radkem Kubešem a později podruhé v zápase Dominikem Mošnou. Alespoň čestnou brankou v nastaveném čase korigoval Viktor Gontkovič z volného přímého kopu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: V týdnu se nám stala smutná událost, zemřel nám dlouholetý kamarád a funkcionář Jarda Blovský a tudíž jsme si před zápasem v kabině řekli, že budeme bojovat zápas co zápas pro Jardu, a tudíž to na nás bylo znát. Od první minuty jsme měli převahu a myslíme si, že jsme po zásluze získali 3 body. Po neproměněné penaltě v úvodu zápasu jsme ještě zvýšili úsilí a odměnou byl vedoucí gól, který nás uklidnil. Snažili jsme se hrát dále fotbal a do konce prvního poločasu vstřelili ještě jeden gól. Do druhé půle jsme vstoupili vlažněji a i soupeř ukázal náznaky šancí, které jsme naštěstí přestáli a poté jsme opět převzali otěže zápasu a dovedli ho do vítězného konce ... pro Jardu.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Chyběla nám celá obraná řada. Světlík, bratři Vyšínové, Novák. Do stavu 3:0 to byl naprosto vyrovnaný zápas. Rozhodlo to, že Zruč své šance využila, my nikoliv, ale to je stále dokola stejná písnička. Když nedáš góla, nevyhraješ. Alespoň čestný gól trefil krásně z trestného kopu Viktor Gontkovič. Klukům až na neproměněné šance nemohu nic vytknout. I na oslabenou sestavu byla vidět snaha hrát fotbal.



Sestavy


TJ Zruč
D. Baloun [-] - J. Motyčák [-] (65. D. Sperl [-] ) , A. Boháč [-] (75. O. Kastelic [-] ) , O. Mašek [-] (75. L. Husník [-] ) , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] , D. Mošna [-] , V. Pavel [-] , J. Pěč [-] (65. M. Mošna [-] ) , D. Kuneš [-] (83. M. Klail [-] ) , M. Lang [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - D. Vykoupil [-] (77. F. Bláha [-] ) , V. Gontkovič [-] , M. Haas [-] , M. Kovačka [-] , J. Pospíchal [-] , T. Bůžek [-] , J. Vacín [-] (72. P. Kasl [-] ) , D. Čížek [-] , M. Hodek [-] , D. Donate [-]

ŽK: 42. O. Mašek , 62. M. Fryček , 71. D. Sperl - 19. T. Bůžek .
Hráči zápasu: J. Pěč , M. Fryček , D. Baloun .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KRAUS Jan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Zruč mám stále hodně v srdci a klukům přeju záchranu, takže budu držet palce, že to klapne. A to i pro Jardu Blovského, snad největšího místního fanouška fotbalu a dlouholetého funkcionáře, který bohužel už fandí shora.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza