1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 10:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Branka ze čtvrté minuty rozhodla o vítězství Holýšova nad Nepomukem


Branky


23

Od 15.10. čekal brankář Zach na další čistý zápis do statistik a jeho spoluhráči mu v tom po více než půl roce konečně pomohli. Holýšov dokázal vyzrát na Nepomuk hned zkraje zápasu a i přes další neproměněné šance si tříbodový výsledek pohlídali do konečného hvizdu. Jak utkání hodnotili trenéři obou stran?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Hned po rozehrání, asi ve dvacáté vteřině, jsme měli první gólovku, kterou jsme neproměnili. Naštěstí jsme rychle na to dali na 1:0 a později jsme mohli ještě jednou navýšit, ale nestalo se. V první půli to mělo být 4:0 a nebylo co řešit. Ve druhé půli jsme zbytečně přestali kombinovat, soupeř vyrovnal hru nakopávanýma balonama, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Druhá půle nebyla nic moc, ale jak říkám, mohli jsme v první půli dát několik branek a pak zápas v klidu dohrát.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Než jsme se rozkoukali, tak jsme dostali první gól. To jsme asi ještě seděli v autobusu. Domácí ještě měli nějakou šanci, ale později se hra opticky srovnala a byla takřka bez vyložených tutovek. My máme teď hrozný problém si nějakou šanci vůbec vytvořit, natož v tomto zápase, kde to vůbec nešlo. A když nějakou šanci máme, tak s ní naložíme většinou špatně. Jediné pozitivní z posledních zápasů si můžeme odnést to, že dostaneme špatně jeden gól za zápas... Od kluků my chybí takové to... chtít dát gól víc, než aktuálně chtějí... neuhýbat ze soubojů, důrazně hrát ve vápně, porvat se o to, nebát se, a tak dál. Prostě jít za tím gólem. Někteří zkušenější hráči nám chyběli, ale je nás dvacet, tak budou hrát jiní, musí se otrkat, zlepšovat. Navíc teď nás v pátek nečeká vůbec nic jednoduchého, ale vše začíná 0:0, míč je kulatej a stát se může cokoliv.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kokoška [-] (68. D. Vojta [-] ) , R. Kraus [-] (79. M. Žižka [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , P. Majlát [-] , J. Bešta [-] (68. M. Lukáš [-] ) , J. Šmíd [-] , J. Krystl [-] (83. R. Haidlmayer [-] ) , L. Hess [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] (85. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] (68. J. Nový [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , L. Sládek [-] (46. D. Šmíd [-] ) , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] (60. J. Kohout [-] ) , J. Pittr [-] (68. A. Salabai [-] )

ŽK: 7. L. Hess , 25. P. Majlát , 60. J. Bešta , 63. J. Krystl , 90. M. Manowetz - 36. J. Chalupný , 62. J. Kozák . ČK: 83. J. Chalupný .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - MOLEK Eduard, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Tady nic jiného dat nemůžu. Trenér Dejmek by mi totiž usekl hlavu (směje se), a do kasy bych dodal tak minimálně 500 Kč. Klukům věřím, že to doma zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza