Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice se rozstřílely, odnesl to Slovan


Branky


10. M. Matas , 13. D. Faltus , 21. T. Gita , 34. P. Šmídl , 62. D. Pašek , 68. M. Potoček , 78. M. Matas , 84. M. Matas - 47. M. Pernt , 53. Š. Jančík
24

Malesice se v posedníc zápasech střelecky zvedaly. Důkazem toho bylo 5 gólů v síti Staňkova, minulý týden 3 v síti Lub.  Na to navázali zápasem se Slovanem, kterému nasázeli hned 8 gólů a došli si pro celkem snadné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté nechtěl nic podcenit, takže od původních minut nasadili vysoké tempo a chtěli vstřelit rychlé úvodní góly. To se povedlo hned v 10. minutě, kdy se prosadil Martin Matas. Na něj navázal o tři minuty později Derek Faltus, který tentokrát nastoupil na hrotu útoku již od začátku zápasu. Ve 21. minutě to bylo 3:0, když se trefil Tomáš Gita. Ze strany hostů ze Slovanu nepovedený první poločas byl ještě nepovedenější ve 34. minutě, kdy už na 4:0 zvyšoval Patrik Šmídl. Poločas tedy skončil výsledkem 4:0 a o bodech se zdálo být rozhodnuto.

 

 

Vstup do druhé půle se ale domácím vůbec nepovedl a hosté dvěma rychlými góly snížili. Ve druhé minutě druhého dějství se trefil Maxmilián Pernt, na něj navázal o chvíli později Štěpán Jančík. Domácí se ale po dvou inkasovaných gólech probudili a brzy byli na stejné vlně jako po celý první poločas.

V 62. minutě přidal klid na domácí kopačky pátým gólem Daniel Pašek a o šest minut později vrátil Malesicím čtyřgólový náskok stoper Matěj Potoček.

Jak v prvním, tak ve druhém poločase byli domácí maximálně produktivní, hlavně pak Martin Matas, který ještě uštědřil hostům dva tvrdé direkty na závěr, a stanovil tak konečný výsledek na 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Pro nás vcelku pohodový zápas na perfektně připraveném domácím hřišti. Nic jsme nechtěli podcenit, a tak jsme do toho šlapali hned od začátku utkání. Už během prvního poločasu jsme si vytvořili pohodlný náskok 4:0. Nástup do druhé půle jsme měli vlažný a soupeř toho využil ke vstřelení 2 rychlých gólů. To nás opět probudilo a náskok jsme si vzali zase zpět. Na rozdíl od předchozích zápasů jsme proměňovali většinu šancí až do konečného stavu 8:2.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - D. Faltus [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Matas [-] , D. Pašek [-] (69. T. Kepka [-] ) , T. Gita [-] (46. D. Pešek [-] ) , P. Šmídl [-] , K. Schleis [-] , M. Legát [-] , M. Maur [-] , M. Potoček [-] , J. Havelka [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
R. Kokrhel [-] - M. Nosek [-] (46. J. Reischig [-] ) , P. Matula [-] , M. Koranda [-] (82. M. Janoušek [-] ) , D. Dergachov [-] , J. Čarda [-] (77. L. Boula [-] ) , M. Pernt [-] , J. Nosek [-] , P. Nožička [-] , Š. Jančík [-] , A. Žák [-]

ŽK: 71. J. Čarda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - PELIKÁN Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Křehlík
Tip experta: výhra domácích

Opět 1. Malesice doma moc body nepouští a skoro sestupující Slovan venku není moc silný.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích