Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 11:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci v Bohnicích viděli 10 branek, bohužel pro fanoušky Bohnic to nebyla příjemná podívaná a Modřany si připsaly vysokou výhru


Branky


7

Bohnice v minulém utkání sahaly po bodu s velmi silnými Raptors a na povedený výkon chtěly navázat i v domácím prostředí, kde přivítaly Modřany.

Ty jsou však na vítězné vlně a jejich střelci mají formu, jelikož do sítě Uhelných Skladů v minulém kole nasázeli 6 branek. Jejich forma se potvrdila i v tomtu utkání, kdy veterán v brance Jiří Klečka, musel ze své sítě lovit balon hned 9x. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili s odhodláním zopakovat bojovný výkon z minula. Ale obrovské množství individuálních chyb a nesporná kvalita soupeře, jim udělala obrovskou čáru přes rozpočet. Modřany se dostaly do vedení z kraje utkání ve 13. minutě, kdy se prosadil Jan Pánek. Jediný světlý moment v utkání pro domácí byl, když mohli v první půli vyrovnat na 1:1, ale útočník domácích mladičký Michal Šebesta ve své šanci trestuhodně selhal.

Následovala chyba  stopera, po které David Baran zvyšoval na 0:2 a domácí trenér sáhnul po dvojitém střídání. Bohužel ani to nepomohlo a o 5 minut později bylo domácím ještě hůře, kdy po rozehrané standardní situací hosté do poločasu odskočili gólem Stanislava Rosendorfa na rozdíl tří branek.

Vstup do druhé půle byl ze strany domácích ještě horší než závěr první. Další hrubé chyby, některé až komické, potrestal soupeř v prvních 10 minutách dalšími třemi góly Pánka, Barana a Martináka.

Následně měli domácí tu největší šanci na čestnou branku a to z penalty. Bohužel ani tu David Brožek neproměnil, když mu jí zlikvidoval svým zákrokem Vladimír Křehlík a tak už se hrálo jen o to, jestli domácí dostanou 10.

Díky benevolenci rozhodčího k tomu nedošlo a domácí dokonce i skórovali, když se poprvé od návratu po zranění prosadil Jakub Kalvas. To byla pro ně také jediná pozitivní zpráva z tohoto zápasu.

Teď navíc jedou Bohnice třikrát ven, takže záchrana už asi není v jejich rukou. Budou se však určitě snažit dohrát sezónu se ctí a vyléčit svou početnou marodku.

To Modřany si budou chtít určitě zastřílet v příštím kole i proti Kbelům, které již tou dobou mohou mít jistý postup do přeboru.



Sestavy


TJ Slovan Bohnice
J. Klečka [-] - J. Kalvas [-] , M. Šebesta [-] , M. Molík [-] , D. Brožek [-] , Y. Girardey [-] (34. K. Šlapák [-] ) , T. Nosek [-] , P. Bartoš [-] (34. F. Klečka [-] ) , J. Cunningham [-] , O. Kulovaný [-] (55. J. Hejhal [-] ) , L. Turek [-]

SK Modřany
V. Křehlík [-] - S. Rosendorf [-] (62. M. Horňáček [-] ) , V. Lenert [-] , P. Šatný [-] (62. J. Capouch [-] ) , J. Šíma [-] (46. J. Flídr [-] ) , M. Šídlo [-] , L. Martinák [-] , J. Pánek [-] , J. Marek [-] (62. O. Toman [-] ) , D. Baran [-] , M. Vošta [-]

ŽK: 69. J. Kalvas - 69. V. Křehlík , 82. M. Horňáček .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VONDRÁČEK Adam - EISELT Otakar, ŘEČNÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Praha

Expert: Aleš Burda
Tip experta: výhra hostů

Tipuji 2:3. Bohnice musí každý zápas jít na vítězství a pokud k zápasu Mořany přistoupí zodpovědně, měli by vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů