Milíkov si doma nedokázal poradit s efektivním Bukovcem


Branky


11

Milíkov podlehl fotbalovějšímu Bukovci. Na domácí lavičce skončil kouč Michal Franiok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání jako přes kopírák charakterizují jarní sérii Milíkova. Bukovec přijel pod Kozubovou v psychické pohodě a sebevědomím odpovídajícímu dobrým jarním výsledků. V úvodu se domácí borci se snažili o kombinaci, jenže ta koncovka! Špatná řešení situací před soupeřovým gólmanem, nebo strach vzít zodpovědnost na sebe byla na domácích hráčích víc než patrná. Hosté hrozili z rychlých protiútoků vedených často po stranách hřiště. První branka padla ve 28. minutě, kdy technicky skvěle vybavený nejmenší muž na hřišti Josef Krenželok z hranice šestnáctky napřáhl a míč zamířil k levé tyči brány Jakuba Haratyka. Sotva skočily oslavy úvodního gólu hostů radovali se bukovečtí znovu, tentokrát po rohovém kopu skóroval Marek Kantor. Za další čtyři minuty pak zmar domácích vrcholil po třetí brance v pohodě hrajícího Bukovceo kterou se postaral nádhernou střelou do růžku domácí branky Martin Michalek. Domácí Milíkov ale nesložil zbraně a hned z protiútoku se mohli radovat i domácí společně se střelcem Tomášem Labou. Za stavu 3:1 se také odcházelo do kabin.  

Druhá půle přinesla stejný obrázek. Sebevědomou hru trpělivých hostů a křečovitou snahu domácích borců. V 53. minutě opět domácí útočné snahy zbrzdila branka Bukoveckých na 4:1. Domácí i nadále bojovali a přišly i šance. Tu v 56. minutě proměnil Slavomír Jasinek. Když pak domácí dostali příležitost pokutového kopu, vypadalo to, že se vracejí zpět do zápasu. Bohužel exekutor selhal. A tak po utkání Položil svoji funkci trenér Milíkova Michal Franiok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: Hrubé chyby v obraně. Jsme zbrklí v koncovce, nervózní. Máme strach hrát, přihrát si, nikdo to nechce vzít na sebe a urvat to třeba i škaredým gólem. Je to pořád stejné. Pak nedáme penaltu, nemohu mu nic vyčíst, vzal míč a šel. Je to o tom, že kluci musí chtít. Nevím, jak z toho ven. Bukovec byl efektivnější. Hráli to na jednoho útočníka. Vrátili nám domácí porážku z podzimu. My bychom dnes neporazili snad ani žáky. Nevím, co se klukům honí hlavou. Dáme tam čerstvého kluka a on chodí po hřišti. Dnes jsme měli to nejlepší na hřišti. Za výsledky je zodpovědný trenér. Na Čeladnou už nepojedu. Na Čeladnou pojede Rosťa Turoň.

TJ Beskyd Bukovec
Janusz Motyka, hráč: Výkon skvělý na obou stranách. Fotbal byl dnes líbivý. Kluci se snažili. Na konci domácí tlačili, ale naši bojovali a udřeli to. Z našeho mužstva zahrál perfektní utkání Tomáš Sikora. Chci poděkovat klukům, že bojovali a získali v Milíkově 3 body.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: MUDRA Zdeněk - MUDRA Josef, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Ondřej Lipowczan
Tip experta: výhra hostů

Nevím, jestli se Milíkov nezvedl, ale bude to pro ně těžké.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích