0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice nedaly Pržnu šanci přičichnout k bodům


Branky


4. M. Vicher , 23. J. Sedlák , 65. D. Gara , 81. J. Talaš
9

V jasnou záležitost se změnilo utkání Janovic v Pržně. Domácí hráči dohrávající celou druhou půli v deseti jednoznačně nestačili na kvalitního soupeře z čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání aspiranta na postup z Janovic v Pržně se gólově rozjelo již ve čtvrté minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil janovický kapitán Michal Vicher, kterého nedůrazná obrana domácích nedokázala dostatečně pokrýt. Janovičtí vedli své útočné akce buď po stranách, nebo se snažili nakopávat dlouhé míče.

Druhá branka hostujícího celku padla po chybě v obraně Pržna, které unikl hostující Jakub Sedlák a se svou šancí si dokázal zkušeně poradit. Ve 43. minutě hasil skluzem zezadu domácí útočník Petr Mucha průnik Michala Juříčka, po které viděl z ruky rozhočího Galáska červenou kartu. Následný hezky umístěný přímý kop z osmnácti metrů brilantně lapil domácí brankář Dalibor Parma.

Ve druhé půli pokračovala hra s výraznou převahou hostů, kteří po kombinaci ve vlastní obraně vysílali dlouhé pasy na své hrotové hráče. Většina těchto pasů ale končila až u brankáře domácíh celku. V 65. Minutě navýšili hosté skóre po ztrátě míče uprostřed hřiště a centru ze strany, který umístil do sítě Pržna Dan Gara. Hosté i nadále měli více ze hry a další branku přidali v 81. minutě ze standardní situace, po které domácí obránce ve snaze odehrát míč hlavou pryč trefil nešťastně hostujícího Jana Talaše, od kterého se míč odrazil až za bezmocného domácího gólmana.



Ohlasy k zápasu


SK Pržno
Jan Zagrapan, kapitán: Dnes jsme se téměř nedostali k brance Janovic. Byla to zasloužená výhra. Čekali jsme, že si neškrtneme, ale Janovice mě v prvním poločase zase moc nepřesvědčily. V podstatě jsme jim to ulehčili našimi chybami. Navíc jim pomohlo naše vyloučení. Ale nakonec si uhrály to, co potřebovaly. Možná nehráli se storpocentním nasazením. Bylo to pro ně pohodové vítězství. My jsme dnes neměli potřebnou fotbalovou kvalitu. Z naší strany to bylo ubojované utkání. Měli jsme slabou lavičku a chtěli jsme to uhrát, aby to nebyla ostuda. Sice se nám vrátil po zranění Lubor Knap, což je náš rozdílový hráč, který má zkušenosti z první ligy, ale ještě není stoprocentní, takže zvládnul prozatím jen půlhodinu hry.




Sestavy


SK Pržno
D. Parma [-] - V. Kijonka [-] , P. Mucha [-] , J. Bakota [-] , V. Blažek [-] , J. Šindelek [-] , L. Odstrčil [-] , D. Djerzič [-] , L. Novák [-] , M. Vašut [-] , J. Zagrapan [-]

TJ Janovice
L. Kozel [-] - R. Hutník [-] , M. Vicher [-] , J. Talaš [-] , V. Lys [-] - M. Juříček [-] , Z. Sedlák [-] , D. Gara [-] , J. Roháček [-] , H. Bigas [-] - J. Sedlák [-]

ŽK: 84. R. Hutník . ČK: 43. P. Mucha .
Počet diváků: 259. Rozhodčí: Galásek Michal - ČECH David, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Pavel Vašíček, trenár SK Beskyd Čeladná
Tip experta: výhra hostů

Janovice si s Pržnem poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza