0:2
(0:1)
45. Š. Plhák
73. P. Klimek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné pole loupilo ve Stonavě


Branky


45. Š. Plhák , 73. P. Klimek (p.)
11

O trochu překvapivou výhru se v sobotu postaralo mužstvo Krásného Pole, které dokázalo na hřišti Stonavy vybojovat 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru poločasu

Hosté jeli do Stonavy s nadějí, že přeruší sérii porážek, které utrpěli v posledních třech zápasech. Domácí ale nechtěli ztratit bodový kontakt s první pětkou tabulky, takže nás čekalo zajímavé utkání, kde oba týmy potřebují všechny 3 body. V 18. minutě krásně natáhl z voleje domácí Siekera, jeho tvrdou ránu ale vyrazil brankář Tichý. Ve 42. minutě si připsal další dobrý zákrok, když vychytal tvrdou střelu Streita. V poslední minutě prvního poločasu se k míči dostal hostující Plhák, ten si narazil se spoluhráčem a otevřel skóre. 

Stonava výhru potvrdila z pokutového kopu

Krásnému Poli "šatňák" určitě pomohl a dal klid do hry. Stonava naopak musela přidat. Domácí herně i důrazem po poločase přidali, nedařilo se jim dostat do zakončení. V 64. minutě jsme málem viděli vyrovnání. Mikšaník agresivně napadal soupeřovu obranu, vystihl rozehrávku golmana a už to vypadalo, že se domácí budou radovat. Trochu otřesený Mikšaník ale trefil pouze boční síť. Bohužel pro domácí se uplatnilo pravidlo nedáš, dostaneš. Hned z další akce vybojoval po faulu pokutový kop Mašlanka a Klimek nedal brankáři Pechovi šanci. Žádná další branka už nepadla, a tak se Krásné Pole mohlo radovat ze zisku tří bodů. Stonava bude doufat, že porážku napraví příští kolo ve Vřesině. 



Sestavy


SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , M. Ruisl [-] , D. Mikšaník [-] , A. Chumchal [-] (46. L. Graňák [-] ) , A. Michalek [-] , D. Siekiera [-] (70. A. Dolník [-] ) , V. Osvěčík [-] (90. J. Šmatlava [-] ) , D. Jatagandzidis [-] , M. Šiška [-] (46. J. Motyčka [-] ) , A. Věčorek [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - M. Zábranský [-] , D. Schlossarek [-] (72. J. Kvak [-] ) , E. Farkas [-] (82. P. Ožvolda [-] ) , D. Mašlanka [-] , K. Jiříček [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , R. Havelka [-] (72. D. Stralczynski [-] ) , P. Renner [-] , D. Ožvolda [-] (36. M. Adamovič [-] )

Počet diváků: 115. Rozhodčí: Priesol Daniel - REVAJ Jakub, CHMIEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: výhra domácích

Stonava potvrdí roli favorita a vyhraje bez inkasování branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích