3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 14:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov se posunul z poslední příčky


Branky


50. M. Samson , 66. D. Skroch , 88. D. Herich - 83. M. Šleis
11

V Dolním Benešově se odehrálo utkání mezi dvěma mužstvy ze spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno důležité se odehrálo v druhém poločase

Dolnímu Benešovu se minulé kolo odložilo, takže do utkání nastupoval odpočatější a mohl se na soupeře lépe připravit. Diváci mohli vidět zajímavou podívanou hlavně v druhé půli. Benešov otevřel skóre v 50. minutě, kdy se po přízemní přihrávce z lajny trefil pod břevno Samson. V 66. minutě domácí navýšili vedení, kdy po centru na přední tyč dostal za brankářova záda míč Skroch. V 83. minutě se hostům podařilo snížitpo dorážce Šleise, přestože šli do oslabení poté, co se dvěma kartami během pěti minut nechal vyloučit Řapek. V 87. minutě šel sám na brankáře Herich, podařilo se mu dát branku, čímž zničil všechny naděje Heřmanic na jakýkoliv bodový zisk. Benešov získal cenné tři body a dokázal se posunout z poslední příčky tabulky.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Mareček [-] - M. Samson [-] , M. Večerek [-] , T. Moravec [-] , R. Keller [-] , T. Kaluža [-] , F. Labuda [-] (90. O. Dihel [-] ) , D. Skroch [-] (74. A. Sebrala [-] ) , J. Ševčík [-] (74. D. Herich [-] ) , F. Hluchník [-] (65. M. Tchuř [-] ) , J. Komárek [-] (90. F. Glogar [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Platoš [-] - F. Šlesár [-] , M. Schaumann [-] (57. O. Biskup [-] ) , M. Račanský [-] (72. A. Kautský [-] ) , S. Mantey [-] (82. M. Šleis [-] ) , E. Opata [-] , D. Mlčoch [-] (46. K. Skoupý [-] ) , J. Velička [-] , D. Řapek [-] , . Šimečka [-] , R. Košťál [-]

ŽK: 62. F. Hluchník , 77. A. Sebrala - 68. K. Skoupý , 71. M. Račanský , 78. D. Řapek . ČK: 77. O. Biskup , 81. D. Řapek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STANKOV Patrik - BORÁŇ Tomáš, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: výhra hostů

Za mě těsná výhra Heřmanic. Utkání bude hodně vyrovnané a o osobních soubojích. To bude hrát více do karet zkušenějším hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích