M. Tomáš 78. (p.)
Z. Zach 89.
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná výhra Heřmanic


Branky


78. M. Tomáš (p.) , 89. Z. Zach - 31. K. Skoupý , 55. S. Mantey , 66. E. Opata
13

Do Orlové přijel tým z Heřmanic. Málokdo by před zápasem řekl, že hosté do 70. minuty povedou 3:0. Jak zápas skončil? Dočtete se níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanice celý zapas vedly, Orlová na konci snížila na rozdíl jediné branky

O velikou senzaci se v sobotu postaralo mužstvo Heřmanic. Hosté byli před zápasem jasným outsiderem a neměli co ztratit. Ve 31. minutě se po rohovém kopu prosadil Skoupý. V 55. minutě Heřmanice udeřily znovu, když po pěkné přihrávce Opaty skóroval Mantey. Za 10 minut se tato dvojice ukázala znovu akorát v opačných rolích. Mantey vyslal Opatu a ten se nemýlil. Domácí snížili poněkud kuriózním způsobem, když hostující obránce netušil, že míč je ve hře a chytil jej rukama. Rozhodčí zapískal pokutový kop a Michal Tomáš jej kopl přesně. Minutu před koncem se o drama postaral Zdeněk Zach, který snížil na konečných 2:3. Heřmanice získaly velice cenné body a v příštím kole je čeká domácí zápas proti Dolním Datyním. Slavia se propadla na čtvrtou pozici a proti Dolnímu Benešovu bude mít co napravovat.  



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Trenér Divina: Nedařilo se nám proměňovat šance. Někteří zápas dle mého trochu podcenili. Než jsme se probudili, tak jsme prohrávali o tři branky a už se nám utkání nepodařilo otočit.

FC Heřmanice Slezská
Trenér Mlčoch: Zatím náš nejlepší výkon. Kluci makali a podařilo se nám vézt dokonce o 3 branky. Na konci jsme si to trochu zkomplikovali a strachovali jsme se o výsledek, ale zvládli jsme to. Pro nás velice cenné tři body.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
P. Walder [-] - M. Tomáš [-] , D. Renta [-] , P. Herman [-] (71. Š. Dzuba [-] ) , T. Botur [-] (61. M. Puchala [-] ) , Z. Zach [-] , J. Motloch [-] (61. F. Kondziolka [-] ) , M. Lindner [-] , J. Navratil [-] , J. Nowinski [-] (71. D. Slowik [-] ) , P. Buchvaldek [-] (78. C. Simon [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - J. Hetto [-] , F. Šlesár [-] , V. Sedlák [-] , S. Mantey [-] (84. D. Mlčoch [-] ) , E. Opata [-] (91. D. Košťál [-] ) , K. Skoupý [-] , J. Velička [-] , A. Kautský [-] , R. Košťál [-] , M. Šleis [-]

ŽK: 39. M. Tomáš , 50. Z. Zach , 72. D. Slowik , 86. D. Renta - 12. E. Opata , 34. S. Mantey , 42. J. Velička , 58. J. Hetto , 76. K. Skoupý , 85. D. Mlčoch , 85. M. Šleis , 92. R. Košťál , 93. F. Šlesár .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - IVANSKÝ Lumír, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Václav Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Slavia Orlová je na jaře doma silná a potvrdí roli favorita před trápícími se Heřmanicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích