3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov zvládl duel s Bolaticemi


Branky


18. A. Korbel , 24. L. Kužel , 63. A. Korbel
19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov zvládl domácí duel, když si v prajzském derby poradil s Bolaticemi. Ty musely hodně improvizovat se sestavou, neboť řadu hráčů základní sestavy vyřadily ze hry zranění či pracovní povinnosti. Přesto to byli právě hosté, kdo si jako první v zápase vypracoval nadějnou šanci k otevření skóre. Mladíček Mac si ovšem v nájezdu nevěřil na zakončení a ještě hledal spoluhráče. Z vedoucí branky se nakonec radoval Chlebičov. O ten se postaral parádní trefou z přímého kopu Kužel. Domácí tým s postupem času začal na hřišti dominovat. Ještě do poločasu mohl dvakrát navýšit vedení Lazecký, ale ani jednou se do listiny střelců nezapsal. Uklidňující pojistka přišla až po změně stran. Postranního nákopu Koneczného se zmocnil Pavelek a nabil na kopačku Korbelovi. Stejný hráč pak přidal třetí trefu, když nejprve sestřelil beka a následně skóroval pumelicí k tyči. Bolatice dvakrát zahrozily po rozích Sikory. První nákop zakončil Langer nepřesnou ránou. U druhého pro změnu vracel míč hlavou pod sebe na Plačka, který trestuhodně přestřelil. Chlebičov mohl dohrávat v poklidném tempu. A ještě v závěru utkání i přidat branky. Nicméně Radek i Vala si už střelecký prach pošetřili na další utkání.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] (74. M. Schreier [-] ) , V. Koneczný [-] , F. Vala [-] , J. Radek [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] , P. Pavelek [-] (62. M. Stošek [-] ) , Š. Šťavík [-] , R. Kolig [-] (66. M. Dzierža [-] )

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - D. Maršák [-] (81. Š. Pašek [-] ) , J. Monsberger [-] , P. Langer [-] , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] , D. Skroch [-] , A. Baránek [-] , D. Sikora [-] , M. Mac [-] (86. P. Boček [-] ) , J. Slivka [-] (71. R. Plaček [-] )

ŽK: 15. D. Sedlář , 90. L. Kužel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATULA Sebastián - CHÝLEK Martin, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích