3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov potvrdil roli favorita


Branky


15

Chlebičov potvrdil na svém hřišti roli favorita a v duelu s Heralticemi si dokráčel pro další body do tabulky. Hosté naopak nenavázali na minulé vítězství a jsou zpátky nohama na zemi v boji o setrvání v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zadělal těsto na vítězství již v úvodu klání. Běžela čtvrtá minuta, když si Korbel narazil s Radkem, prodral se obranou a po drzém průniku otevřel skóre. Netrvalo dlouho a urostlý Korbel si převzal nákop Stoška a pěknou ránou na vzdálenější tyč obstřelil celé klubko těl. Následně se hra vyrovnala. Heraltice se mohly vrátit zpět do utkání po šancích Daniela Kleina a Válka, ale ani jeden svou akci nedotáhl do konce jak by potřebovali. Chlebičov mohl ještě do šatny přidal třetí trefu po hlavičce Radka nebo z šance Stoška. Po změně stran se nejprve připomněl heraltický Jelínek přímým kopem do náruče Vltavského. Chlebičov zahrozil pokusy Valy či Stoška, ale s oběma si brankář Patrik Klein poradil. Domácí brankář se v zápase vesměs nezapotil, světlou výjimkou, kdy se musel trochu protáhnout, byla dalekonosná střela střídajícího Otipky. Chlebičov vyčkal na chybu soupeře a následně udeřil. Vala vystihl odkop heraldického beka, odraženého míče se ujal muž zápasu Korbel a přichystal třetí trefu Radkovi. Závěrečné minuty se už dohrály pouze z povinnosti.   



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - L. Kužel [-] (84. M. Schreier [-] ) , D. Sedlář [-] , A. Černohorský [-] (60. A. Bek [-] ) , F. Vala [-] , J. Radek [-] (80. P. Vencl [-] ) , M. Dzierža [-] , M. Stošek [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] , Š. Šťavík [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Bolík [-] (46. D. Ladner [-] ) , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , F. Jelínek [-] , D. Válek [-] (84. A. Vucak [-] ) , D. Klein [-] (68. J. Otipka [-] ) , M. Návrat [-] (86. X. Nguyen [-] ) , M. Lauček [-] (46. V. Kocián [-] )

ŽK: 20. A. Černohorský , 75. F. Vala , 76. M. Stošek - 8. M. Lauček , 13. F. Jelínek , 21. V. Valchař , 34. D. Šrek , 35. D. Klein .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - ZÁVODNÝ Vít, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích