0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér zajistil svému týmu důležitou výhru


Branky


16

Ludgeřovice si z výletu ze Starého Jičína přivezly velmi cennou výhru, která jim může hodně dopomoci v boji o záchranu. O přisouzení tří bodů pro prajzský manšaft rozhodla jediná vstřelená branka, o kterou se postaral sám kouč vítězů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté cestovali na Novojičínsko v okleštěná sestavě, kdy hned pěticea musela v úvodu klání čelit náporu, který mohli domácí dvakrát přetavit v úvodní branku. V první nadějné šanci se Maňák poněkud zalekl své příležitosti. Následně Myslíkovi scházela po centru ze strany větší přesnost v zakončení. Ludgeřovice se po ospalém úvodu probraly k větší aktivitě. Po půlhodině hry se přes domácího beka prosmýkl Kravčík a křižnou ránou jen těsně minul zařízení. Ihned vzápětí zatáhl míč na pravé straně Dekleva a nebezpačným centrem do vápna vybízel k zakončení Volfa, jemuž scházelo pár centimetrů fyzického vzrůstu. Ve druhém poločase měli hosté mírnou převahu, ale nedařilo se ji zúročit gólově. Kravčík po dlouhém nákopu Hájka nedotáhl do konce svůj nájezd. Ještě blíž k otevření skóre měl po rohu Galuse hlavičkující Gelner, ale netrefil bránu. Jičín se ve druhém poločase dostal jen k jediné šanci, která ovšem volala po gólu. Jen těsně kolem tyče prosvištěla rána Hanzelky, na kterou neměl gólman Hájek nárok. Leč hosté tuto šanci ustáli. Zákonité pravidlo nedáš dostaneš tak vzalo za své. Hostující kouč Pěntka se už nemohl dívat na střeleckou impotenci svých svěřenců a rozhodl se poslat svou osobu na plac a převzít zodpovědnost na sebe. Běžela už první minuta nastavení, když dlouhý nákop Hájka zpracoval sám trenér Ludgeřovic a i s přispěním ne moc jistého zákroku domácího brankáře zajistil svému týmu veledůležité tři body.    



Sestavy


FK Starý Jičín
D. Horák [-] - M. Myslík [-] , M. Šrom [-] , M. Štancl [-] (70. J. Hanzelka [-] ) , O. Maňák [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (49. J. Charvát [-] ) , O. Horák [-] , M. Hrubý [-] , M. Hub [-] , V. Vahalík [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - M. Volf [-] (75. M. Pěntka [-] ) , D. Cintula [-] , T. Gellner [-] , M. Rodek [-] , J. Rzidký [-] , M. Galus [-] , A. Dekleva [-] , L. Kravčík [-] , K. Adamec [-] , A. Závadský [-]

ŽK: 68. J. Jurajda - 16. D. Cintula , 68. M. Rodek , 71. K. Adamec , 87. M. Galus .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: HRŇA Petr - GROSSMANN Kevin, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza