Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěpánkovice drží naději v boji o udržení


16

Štěpánkovice přečkaly svou první klinickou smrt, když díky povedené úvodní dvacetiminutovce dotáhly derby s Bolaticemi do úspěšného konce. Soupeř se probudil až po třetí inkasované brance a nebyl nakonec daleko od bodového zisku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli fantastický start do utkání

Domácí tým měl parádní vstup do utkání, když si v úvodní dvacetiminutovce vypracoval slibné tříbrankové vedení. Hosté byli asi ještě myšlenkami na hokeji nebo někde jinde, protože absolutně nezvládli nástup. Uběhlo jen pár minut hry a domácí slavili úvodní trefu derby. Ta vzešla z rodinné spolupráce. Bek Jakub Tomíček zahrál standardku přímo na hlavu svého švagra Grigarčíka, který nekompromisně poslal míč do sítě - 1:0. Autor úvodní branky si za několik minut znovu udělal radost, když po dlouhém autu Kožušníka přeloboval soupeřova brankáře Michala Tomíčka - 2:0. Bolatice doslova zaspaly úvod derby, když si po čtvrthodině nepohlídaly další standardku domácích. Po rohovém kopu a následné nepřehledné skrumáž dotlačil míč do sítě důrazný Heider - 3:0. Teprve až v následující fázi zápasu se hosté probudili k větší aktivitě. Ještě do přestávky se hosté mohli vrátit zpět do zápasu . Nejprve po rohu hlavičkoval těsně nad břevno Aleš Baránek. Nadějné akce Slivky či mladíčka Mace zlikvidoval pohotovými zákroky gólman Lukovics. 

 

Bolatice doháněly manko a málem bodovaly

Hosté se dočkali kontaktní branky až po hodině hry. Sikora pláchl po levé straně a přesným nákopem nabil do voleje Skrochovi. Bolatice i nadále bušily do soupeře, který se až nepochopitelně zatáhl. Pasivní hra se Štěpánkovicím vymstila. Vít Baránek zachytil špatnou rozehrávku soupeře a přesným centrem našel ve vápně Aleše Baránka, který křižnou ránou do protipohybu vykřesal naději. Za několik minut navíc hosté dopravili míč potřetí do sítě, ale Šulovi zabránil v radosti zvednutý praporek pomezního. Domácí tým doslova přečkal infarktový závěr, neboť další bodová ztráta by už definitivně předurčila jejich osud k sestupu. Takhle Štěpánkovice ještě nadále živí šanci na udržení v soutěži.



Ohlasy k zápasu



FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Absolutně jsme nezvládli vstup do utkání, úvodní čtvrthodinka byla z naší strany katastrofální. Až pak jsme konečně zabrali a na hře to bylo znát. Mohli jsme už v první půli skórovat, ale nevyužili šance. Dostali jsme po přestávce zpátky do hry a snížili náskok. Nebýt některých podivných výroků rozhodčích, tak jsme mohli i bodovat. Ale na ně se vymlouvat nechceme. Zápas jsme si prohráli sami v úvodu zápasu"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - J. Tomíček [-] , V. Kocur [-] , J. Machala [-] , D. Kožušník [-] - M. Huber [-] (64. M. Liška [-] ) , R. Heider [-] , O. Šíma [-] (73. M. Hrbáč [-] ) - M. Grigarčík [-] (64. T. Seibert [-] ) , F. Stromský [-] - R. Krzisch [-] (83. L. Nevřela [-] )

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Šula [-] , D. Maršák [-] (61. M. Obrusník [-] ) , J. Slivka [-] (68. R. Plaček [-] ) , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] , D. Skroch [-] , A. Baránek [-] , D. Sikora [-] , M. Mac [-] (61. M. Ballarin [-] ) , J. Gaida [-]

ŽK: 37. J. Machala , 86. M. Hrbáč - 33. A. Baránek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - PODRAZA Jaroslav, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů