Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť po delší době bodovala


16

Fotbalisté Libhoště prolomili sérii porážek a v atraktivním duelu se Starou Bělou brali po delší době tři body za těsné, ale za to cenné vítězství. Ostravané odehráli sympatický zápas, ale na body jim to opět nestačilo a podruhé za sebou padli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už v šesté minutě a po čtvrt hodině hry srovnal krásnou dalekonosnou střelou domácí Honza Smolarčík na 1:1. Hned na úvod druhého poločasu mohli jít hosté opět do vedení, ale výborně zachytal domácí Dubec. Po necelé hodině hry se prosadil domácí Malovec, pár chvil nato viděl po dvou žlutých i červenou kartu libhošťský Honza Smolarčík a na průšvih bylo zaděláno. Domácí se však semkli a i v deseti hráli vyrovnanou partii. Až v 77. minutě se do pokutového území domácích dostal po chybě obrany hostující Doležal a druhou brankou v utkání srovnal stav na 2:2. Domácí i v deseti, hnaní domácími diváky, nastřelili během pěti minut dvě tyčky a jednou orazítkovali břevno hostující svatyně. Rozhodující branka padla z dorážky hlavou domácího kapitána Symerského, která rozhodla o vítězství domácích. Hosté v průběhu utkání zahrávali několik rohů (13), ze kterých však nic nevytěžili. Tým Luďka Odstrčilíka nakonec i přes čtyřminutové nastavení zvítězil 3:2.

 

Jak s oblibou říká Míra Bosák, jako fanoušek pěkného fotbalu jsem se na tento zápas opravdu těšil. Zápas nakonec měl skoro všechno, pět branek, několik nastřelených tyček, vyloučení, strhující závěr, ale jsem názoru, že být lepšího (pohyblivějšího a rozhodnějšího) hlavního rozhodčího, zápas by měl o dost lepší kvalitu.

 

AUTOR: Zbyněk Tomšík



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér):

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (trenér):



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - V. Malovec [-] (90. T. Sobotík [-] ) , A. Polášek [-] , M. Blažek [-] , D. Symerský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] , O. Hanzelka [-] (86. T. Turský [-] ) , J. Smolarčík [-] , F. Žárský [-] (79. J. Skalík [-] )

FK Stará Bělá
O. Kreibich [-] - J. Honus [-] , A. Akritidis [-] (60. J. Dziža [-] ) , D. Šebesta [-] , P. Doležal [-] , M. Škuta [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , I. Cimmer [-] (69. V. Strnad [-] ) , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-]

ŽK: 43. V. Malovec , 59. J. Smolarčík , 93. M. Blažek - 59. J. Kouřil , 67. M. Škuta . ČK: 59. J. Smolarčík .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - JANTOŠ Pavol, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů