0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku marně čekali


Branky


11

V celém zápase branka nepala a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakartovice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Dolních Životic. Po celý zápas se hrála partie, která oku diváka nemohla vůbec lahodit. V prvním poločase se hrála nakopávaná s minimem šancí na obou stranách. Jedniným vážnějším ohrožením byla střela hostujícího Kosmála z úhlu, která ale do branky nezaplula. Domácí se dostali pouze do nějakých náznaků. Proto poločas žádnou branku fanouškům nenabídl. 

Ani ve druhém půli branka nepadla

Ve druhém poločase byly Životice o trošku lepším týmem, a opticky to vypadalo na jejich převahu. Do první hostující vážnější šance se dostal z přímého kopu, ale míč směřující do brány vyhlavičkoval Šupák. Na druhé straně pak vystřelili nepřesně Šupák a Horvát. Největší šanci domácích pak měla dvojice Török s Gebaurem, ale druhý jmenovaný nedokázal prostřelit brankáře Vojtěcha Otipku. Na opačné straně hřiště pak hlavičkoval vedle Jiří Tengler. Když pak hlavičku životického Jasníka po rohovém kopu zachytil na brankové čáře domácí brankář Bednařík, zápas dospěl k zasloužené remíze.

 

Jakartovice v příštím zápase jedou do Slavkova. Dolní Životice jedu do Štáblovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Šupák (hráč): Po celý zápas to byl vyrovnaný duel. Čekalo se na to, kdo dá branku. Bylo to ale skoro bez šancí na obou stranách. Remíza je asi spravedlivá.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Dneska to byl kvalitatoivně zápas třetí třídy. My jsme neudělali nic, nevymysleli jsme nic. Přitom nám to na tréninku jde, ale v zápase to neumíme vůbec prodat. Musíme jít dál, a být optimisty, že se to zlomí.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - P. Lacko [-] (79. V. Jekel [-] ) , J. Piatkevič [-] , K. Török [-] , O. Gebauer [-] , M. Pluschke [-] (87. L. Jakobovský [-] ) , R. Schuster [-] (91. M. Buksa [-] ) , F. Havlíček [-] , T. Šupák [-] , . Vyhlídal [-] , P. Horvát [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - D. Kosmál [-] (68. J. Tengler [-] ) , J. Otipka [-] (46. O. Jasník [-] ) , M. Tengler [-] , A. Kreisl [-] , J. Leifert [-] , V. Mareta [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , P. Pohaněl [-] (62. S. Krajčír [-] )

ŽK: 21. O. Gebauer , 70. P. Horvát , 71. F. Havlíček - 7. J. Otipka , 39. J. Leifert .
Hráči zápasu: J. Bednařík - V. Otipka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - GANČAŘ Jakub, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra hostů

Domácí už jen dohrávají soutěž a pro hosty se jedná o povinné 3 body v boji o záchranu. Takže hosté vyhrají 2:4.